Lukisoppa

15,00 

Lukisoppa on oppimateriaali, joka auttaa suomen kielen opettajia yhdistämään ruoanlaitto suomen kielen opetukseen. Materiaalia voi hyödyntää esim. lukutaito-opetuksessa, suomen kielen opetuksessa ja perusopetuksen valmistavassa opetuksessa.

 

Kuvaus

Lukisoppa on oppimateriaali, joka auttaa suomen kielen opettajia yhdistämään ruoanlaitto suomen kielen opetukseen. Materiaalia voi hyödyntää esim. toiminnallisessa aikuisten maahanmuuttaneiden lukutaito-opetuksessa, suomen kielen opetuksessa ja perusopetuksen valmistavassa opetuksessa.

Aineisto koostuu 23 arkiruokareseptistä. Resepteihin liittyy myös lisämateriaaleja, kuten sanasto- ja verbiharjoituksia.

Aineisto saatavilla verkosta tai painettuna versiona

Verkossa:
Tehtävät on ladattavissa osoitteessa www.lukiarki.fi/lukisoppa.  Tehtävät voi ladata sivustolta yksitellen tai paketteina.

Painettuna versiona:
Visiolla on myös myynnissä pieni erä Lukisoppa-materiaalia painettuna versiona. Osta oppikirjoiksi kotitalousluokkaan, opettajainhuoneen pöydälle tai oppilaitoksen omaan materiaalikirjastoon. Kopiointi ehdottomasti sallittu. Tilaus tältä sivulta Lisää ostoskoriin -painikkeen kautta. Hinta 15€ + postimaksu 5€. Huom! Verkkokaupan kautta on mahdollista tilata yksi tuote kerrallaan. Jos haluat isompia eriä, ole yhteydessä Visioon visio@opintokeskusvisio.fi, puh. 044 7273240.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on tukenut materiaalin valmistumista.