Lukiarki

30,00  (Alv 0%)

LUKIARKI – Harjoitustehtäviä aikuisten luku- ja kirjoitustaidon opetukseen

Kuvaus

LUKIARKI on aikuisten maahanmuuttaneiden luku- ja kirjoitustaidon opetukseen tarkoitettu opetusmateriaali, joka sisältää harjoitustehtäviä arjen eri osa-alueilta. Aineisto on luotu etenkin kotivanhempien opetukseen, mutta sitä voi hyödyntää myös muiden kohderyhmien kanssa. Tehtävissä on huomioitu lukutaitoryhmille tyypillinen opiskelija-aineksen heterogeenisuus. Lukuarki-materiaali koostuu yhdeksästä eri teemasta ja kattaa yli 115 tehtävää. Tehtävien lisäksi aineisto sisältää myös työkalun luku- ja kirjoitustaidon lähtötason arviointiin.

Aineisto saatavilla verkosta tai painettuna versiona

Verkossa:
Tehtävät on ladattavissa pdf-muodossa www.lukiarki.fi -sivustolta. Tehtävät voi ladata sivustolta yksitellen tai paketteina.

Painettuna versiona:
Visiolla on myös myynnissä pieni eri Lukiarki-materiaalia painettuna versiona. Osta esim. opettajainhuoneen pöydälle tai oppilaitoksen omaan materiaalikirjastoon. Kopiointi ehdottomasti sallittu. Tilaus tältä sivulta Lisää ostoskoriin -painikkeen kautta. Hinta 30€ + postimaksu 5€. Huom! Verkkokaupan kautta on mahdollista tilata yksi tuote kerrallaan. Jos haluat isompia eriä, ole yhteydessä Visioon visio@opintokeskusvisio.fi, 044 7273240.

**
Opetusmateriaalin on laatinut Opintokeskus Visio, Vihreä Sivistysliitto ry.
Materiaalin valmistumista on tukenut Alfred Kordelinin säätiö.

Vihreä Sivistysliitto 2022