Hyppää sisältöön

Saavutettavuusseloste

Opintokeskusvisio.fi- sivuston saavutettavuus on arvioitu yhteistyössä ulkopuolisen arvioijan (Digimogulit) kanssa ja muutoksia on tehty sivuston teknisen toimittajan (Muuks Creative) ja sisällöntuottajien toimesta. Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 23.9.2020. 

Opintokeskusvisio.fi-sivusto täyttää suurelta osin lain edellyttämät vaatimukset eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustolla on ei-saavutettavaa sisältöä, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin tai jota ei ole vielä ehditty muuttaa saavutettavaksi kohtuuttoman rasitteen vuoksi.

1. Sisältö, joka ei kuulu lainsäädännön piirin:

  • Pdf-tiedostot, jotka on julkaistu ennen 23.9.2018
  • luentojen videotallenteet, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020.

2. Sisällöt, joiden osalta vetoamme kohtuuttomaan rasitteeseen:

  • 23.9.2018 jälkeen julkaistut pdf-julkaisut sisältävät osittain puutteellisia tekstivastineita tutkimusraporttien kaavioiden osalta. 
  • Suomen kielen opetukseen tarkoitetut materiaalisivustot, joissa materiaali on tarkoitettu printattavaksi (www.kielipuu-materiaali.fi, www.lukiarki.fi).

Huom! Mikäli tarvitset lisätietoja pdf-julkaisuistamme saavutettavassa muodossa, ole yhteydessä Visioon (visio@opintokeskusvisio.fi). Autamme miellellämme!


Anna palautetta saavutettavuudesta!


Palautelomake

Vaihtoehtoisesti voit antaa palautetta laittamalla sähköpostia osoitteeseen: visio@opintokeskusvisio.fi.


Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta Visioon. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Heinäkuussa toimistomme on suljettu. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa