Hyppää sisältöön

Kirjasto

Vihreiden kirjasto sijaitsee Vihreän liiton puoluetoimiston aulassa (Mannerheimintie 15b A). Kirjasto koostuu noin 1300 teoksesta, jotka painottuvat vihreiden toimijoiden kirjoittamiin kirjoihin, ympäristönsuojeluun ja yhteiskunnallisiin aiheisiin.

Lainaaminen tapahtuu seuraavasti: nouda haluamasi teos ja täytä alla olevalle varauslomakkeelle teoksen nimi, oma nimesi ja yhteystietosi. Laina-aika on yksi kuukausi. Pidemmistä lainoista esimerkiksi tutkimustyöhön voidaan sopia erikseen.

Palauta teos kirjaston palautushyllylle. Puoluetoimistolle pääsee vierailemaan vihreiden tilaisuuksien yhteydessä tai Vision lähityöpäivinä, jotka ovat tavallisesti maanantai ja torstai, mutta kannattaa varmistaa ennalta. Osa teoksista ovat selailukappaleita, joita ei lainata. Voit lukea niitä puoluetoimistolla ja ottaa niistä halutessasi kopioita. Tieto selailukappaleesta lukee nimen yhteydessä.

Mikäli haluat täydentää kirjastoa lahjoituksella, ota yhteyttä Visioon uusien niteiden luetteloimiseksi ja järjestämiseksi.

Kaikissa kysymyksissä sinua auttaa Vision väki puoluetoimistolla.

Vihreä Sivistysliitto ry
Mannerheimintie 15 b A
00260 Helsinki
044 – 727 3240
visio@opintokeskusvisio.fi

Hae lainattavissa olevista teoksista ja lainaa

Kyseessä ei ole varausjärjestelmä. Merkkaa lainasi alle noutaessasi lainan. Toimimme luottamusperiaatteella. Koko kirjaluettelon löydät täältä.

Lainauslomake näyttää vain lainattavissa eli hyllyssä olevat kirjat.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa