Vihreät syyspäivät

Opintokeskus Visio järjestää koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille, ympäristöteemoista kiinnostuneille sekä vihreille aktiiveille ympäri Suomea. Tilaamalla Vision kurssitiedotteen, saat aina ajankohtaisen tiedon Vision koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Voitte tiedustella Visiosta myös tilauskoulutuksia.

Vision yleisöluentojen tallenteet löytyvät täältä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Vihreät syyspäivät

24.10.2020, 11:00 - 25.10.2020, 16:00

Ilmainen

Tiedot

Alkaa:
24.10.2020, 11:00
Loppuu:
25.10.2020, 16:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Jyväskylä
Suomi

Kuvaus

Vihreät syyspäivät tuovat yhteen vihreät toimijat ympäri maan! Syyspäivillä tarjotaan mainio kattaus vihreää asiaa niin hallituspolitiikasta, vihreiden tuoreesta periaateohjelmasta kuin kuntavaaleihin tarvittavia tietoja ja taitojakin. Syyspäiville osallistumalla valmistaudut tehokkaasti ja hyvässä seurassa vetämään onnistuneen kuntavaalikampanjan, olitpa sitten yhdistystoimija tai ehdokas.

Koronavirusepidemian vaikutukset

Huomioimme koronaviruspandemian vaikutuksen kaikessa koulutustoiminnassamme.

  • ilmoittautuminen alkaa 15.8. ja päättyy 15.10., sairastumisesta johtuvat peruutukset hyvitetään täysimääräisesti
  • kenenkään ei tule osallistua syyspäiville edes lievästi flunssaisena
  • pidämme tapahtumassa palveluntarjoajien kanssa yhdessä huolta tapahtuman turvallisesta järjestämisestä, ajantasaisia viranomaisohjeita noudattaen
  • mikäli tilaisuutta ei voida järjestää fyysisenä tapahtumana, valmistaudumme tarjoamaan korvaavan ohjelman verkkokoulutuksena
  • tarjoamme syyspäivillä käsiteltävistä koulutusteemoista verkkokoulutusta pitkin syksyä: lue lisää Vision Vihreän kuntavaalikoulutuksen ennakkokalenterista

Sisältö

Kuntapäivillä käsitellään politiikan sisältöjä sekä opetetaan kuntavaalikampanjointiin liittyviä tietoja ja kampanjointitaitoja. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin. Voit kertoa toiveesi ennakkoilmoittautumisen yhteydessä.

Aika

Lauantaina 24.10.2020 klo 11 alkaen, päättyen sunnuntaina 25.10.2020 klo 16.

Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

Paikka

Syyspäivät järjestetään Keski- tai Etelä-Suomessa. Paikka tarkentuu myöhemmin.

Kohderyhmä

Tapahtuma on suunnattu vihreää vaalikampanjaa käytännössä tekeville henkilöille: kuntavaaliehdokkaille, yhdistysten vaalivastaaville ja puheenjohtajille, vihreälle valtuuskunnalle, puoluehallitukselle, eduskuntaryhmälle ja puolueen ja sen liitto- ja piirijärjestöjen työntekijöille. Mikäli vapaita paikkoja riittää, myös ehdokkuudesta kiinnostuneita voidaan ottaa mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuman alustava laajuus on 300 henkilöä, mutta varaudumme muuttamaan tilaisuuden kokoa koronapandemian myötä ja mahdollisten viranomaisohjeiden mukaisesti.

Hinta

Syyspäivien arvioitu osallistumismaksu on korkeintaan 40 € / osallistuja. Maksu sisältyy osallistumisen ja ruokailut.

Yhteyshenkilöt

Ohjelma: Suunnittelija Tuomas Green, opintokeskus Visio, tuomas.green@opintokeskusvisio.fi, 044-727 32 47 (1.6.-30.6. aikavälillä Mikko Airto, mikko.airto@opintokeskusvisio.fi,, 044-727 32 41). 

Käytännön järjestelyt: Tapahtumatuottaja Kai Artes, kai.artes@vihreat.fi, puh. 050-54 66 556.

Majoitus

Osallistujat hankkivat itse majoituksensa viikonlopun ajaksi. Varaamme osallistujille majoituskiintiön paikallisista majoitusliikkeistä. Voit vaikuttaa majoituskiintiöihin vastaamalla ennakkokyselyyn tapahtuman järjestelyistä.

Matkakorvaukset

Opintokeskus Visio korvaa tapahtuman osallistujien matkakuluja mikäli ne ylittävät 25 euron omavastuuosuuden. Vähävaraisilla on mahdollisuus anoa omavastuuosuuden alentamista 10 euroon. Mikäli matkakulut vähennettynä omavastuuosuudella on alle viisi euroa, emme maksa omavastuuosuuden ylittävää osuutta osallistujalle. Matkakuluilla tarkoitetaan julkisen liikenteen tai oman ajoneuvon käytöstä aiheutuneita kuluja, ei kuitenkaan pysäköintikuluja. Kilometrikorvaukset maksetaan Vihreän puolueen käytännön mukaisesti (0,215 senttiä kilometriltä). Majoituskuluja ei korvata.

Matkakorvaukset tulee hakea tilaisuuden jälkeen kuitenkin viimeistään kuukautta tilaisuuden päätyttyä, 25.11.2020 mennessä. Korvaushakemukseen tulee liittää kopio alkuperäisistä matkalipuista tai laskelma ajokilometreistä kotiovelta järjestämispaikalle. Suosittelemme hyödyntämään joukkoliikennettä, mikäli mahdollista. Matkakorvaukset haetaan Vision matkalasku-lomakkeella (linkki). 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 15.8.-15.10. 

Vastaa ennakkokyselyyn

Vastaamalla ennakkokyselyyn voit vaikuttaa tilaisuuden sisältöön ja järjestelyihin. Ilmoitamme sähköpostitse kaikille ennakkokyselyyn vastanneille kun ilmoittautuminen aukeaa, joten kannattaa vastata kyselyyn. Arvomme myös kaikkien ennakkokyselyyn vastanneiden kesken kirjalahjan!

Ilmoittaudu mukaan / enrollment

Ennakkokysely

Ole hyvä ja täytä kaikki vaaditut kentät

Lähetä vahvistus / send enrollment:

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa