Vapaaehtoisjohtamisen perusteet -verkkokurssi (1 op)

Opintokeskus Visio järjestää koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille, ympäristöteemoista kiinnostuneille sekä vihreille aktiiveille ympäri Suomea. Tilaamalla Vision kurssitiedotteen, saat aina ajankohtaisen tiedon Vision koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Voitte tiedustella Visiosta myös tilauskoulutuksia.

Vision yleisöluentojen tallenteet löytyvät täältä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vapaaehtoisjohtamisen perusteet -verkkokurssi (1 op)

11.3.2020, 18:00 - 25.3.2020, 20:00

22,5€ - 40€

Tiedot

Alkaa:
11.3.2020, 18:00
Loppuu:
25.3.2020, 20:00
Hinta:
22,5€ - 40€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Kuvaus

Vapaaehtoisjohtamisen perusteet -verkkokurssi on käytännönläheinen ja innostava koulutuskokonaisuus, joka on hyödyllinen kaikille vapaaehtoistoimintaa organisoiville henkilöille, kuten yhdistysten toiminnanjohtajille, vapaaehtoiskoordinaattoreille ja työryhmien vetäjille. Koulutus antaa valmiuksia vapaaehtoistoiminnan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun aina vapaaehtoistehtävien suunnittelusta, vapaaehtoisten rekrytointiin ja vapaaehtoisten johtamiseen asti. Koulutus lähtee nimensä mukaisesti perusteista liikkeelle ja kokonaisuuden voi halutessaan suorittaa 0,5-1:n opintopisteen laajuisena.

 

Sisältö

  • vapaaehtoistehtävien ja -toiminnan suunnittelu
  • vapaaehtoisten rekrytointi
  • vapaaehtoisten sitouttaminen toimintaan sekä
  • vapaaehtoisten innostaminen ja johtaminen


Suoritustavat

Koulutukseen voi osallistua kolmella tavalla: 

  1. voit osallistua vain webinaareihin 11.3., 18.3. ja 25.3.2020 klo 18–20. 
  2. voit osallistua webinaareihin ja palauttaa erikseen ohjeistetut välitehtävät ja saada näistä kokonaisuutena palautetta kouluttajalta (0,5 op)
  3. voit osallistua webinaareihin, palauttaa välitehtävät ja lopputehtävän tukeutuen niissä myös kurssilla annettuun kirjallisuuteen ja saada eri tehtävistä kouluttajalta palautetta (1 op). 

Webinaareissa käsitellään vapaaehtoistehtävien ja -toiminnan suunnittelua, vapaaehtoisten rekrytointia ja sitouttamista toimintaan sekä vapaaehtoisten innostamista ja johtamista. Muun työskentelyn avulla syvennät osaamistasi vapaaehtoisjohtamisen kentästä ja sidot opit tiukemmin osaksi organisaatiosi arkea. 


Kouluttaja

Julkisoikeuden yliopisto-opettaja, yhdistystoimintakouluttaja Virve Valtonen. 

 

Aika

Webinaarit 11.3., 18.3. ja 25.3. klo 18–20.  

Lisäksi etätyöskentelyä oman valinnan mukaan (ks. yllä). 

 

Paikka

Verkkokoulutus

 

Osallistumismaksu

Suoritustapa 1: 30€/osallistuja
Suoritustavat 2–3: 40€/osallistuja.
Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat, eläkeläiset ja Vihreän Sivistysliiton jäsenjärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 25%:n alennukseen kurssimaksusta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen 4.3.2020 mennessä alta. Voit samalla ilmoittaa useampia henkilöitä koulutukseen, mikäli teillä on sama laskutusosoite. Kurssin toteutuminen varmistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, jolloin osallistujille lähetetään myös kurssikirje. Ilmoittautumisajan päätyttyä voit tiedustella vapaita paikkoja Visiosta p. 044 727 3240, visio@opintokeskusvisio.fi.

Liput / tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Seuraa meitä

Tilaa Vision kurssitiedote

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa tietoja tapahtumistamme.