Tavoita yleisösi Instagramissa – laadukkaan viestinnän alkeet, Helsinki / PERUTTU, korvaava verkkokoulutus

Opintokeskus Visio järjestää koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille, ympäristöteemoista kiinnostuneille sekä vihreille aktiiveille ympäri Suomea. Tilaamalla Vision kurssitiedotteen, saat aina ajankohtaisen tiedon Vision koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Voitte tiedustella Visiosta myös tilauskoulutuksia.

Vision yleisöluentojen tallenteet löytyvät täältä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tavoita yleisösi Instagramissa – laadukkaan viestinnän alkeet, Helsinki / PERUTTU, korvaava verkkokoulutus

19.3.2020, 17:00 - 20:00

26,25€ - 35€

Tiedot

Päivämäärä:
19.3.2020
Aika:
17:00 - 20:00
Hinta:
26,25€ - 35€
Tapahtumaluokka:

PERUTTU

Tavoita yleisösi Instagramissa -koulutus  siirretään verkkoon Zoom -oppimisympäristöön ja yhdistetään toisen samansisältöisen koulutuksen kanssa. Muutos johtuu siitä, että kaikki Opintokeskus Vision yhdistystoiminnan lähikoulutukset on maalis-huhtikuussa peruutettu koronaepidemian takia. Katso korvaava koulutus: www.opintokeskusvisio.fi/instagram-verkkokoulutus

Kuvaus

Minkälaisia kuvia ja videoita Instagramissa ja Instagram Storyssa kannattaa julkaista? Miten kuvia ja videoita voi muokata? Mitä kaikkia toimintoja ja mahdollisuuksia Instagramista löytyy?

Tavoita yleisösi Instagramissa -koulutuksessa selvitetään somekoukerot puhelin kädessä tekemällä. Tämä koulutus on suunnattu Instagram -viestimisen aloittelijoille ja sisällössä on otettu huomioon ennen kaikkea pienillä resursseilla toimivat yhdistykset. 

Koulutus järjestetään samansisältöisenä myös Tampereella 28.3.2020. Linkki…

 

Sisältö

Koulutuksen alussa pohjustetaan Instagramin käyttöä käymällä läpi sen kulttuurisia piirteitä ja perehtymällä seikkoihin, joihin IG-viestinnässä kannattaa panostaa.

  • Opit määrittämään omaa kohdeyleisöäsi ja sen somekäyttäytymistä Instagramin analyysityökaluja hyödyntämällä.
  • Opit someilmiöistä ja niiden hyödyntämisestä osana viestintää

Pohjustuksen jälkeen on käytännön työpajaosuus, jossa harjoitellaan sisällön tuottamista oman laitteen kanssa.

  • Opit tuottamaan laadukasta ja kohderyhmääsi uppoavaa sisältöä
  • Opit hyödyntämään instagramin työkaluja ja ominaisuuksia viestintäsi tehostamiseksi

Ota mukaasi se laite, jolla teet Instagram-viestintää, niin saat parhaan hyödyn irti sisällöntuotannon harjoittelemisesta.

 

Kouluttaja

VTM Veera Värtinen. Valtiotieteiden maisteriksi valmistunut Veera on tutkinut sosiaalisen median käyttöä ja Instagramin sisältöä gradututkimuksessaan. Hän työskentelee viestinnän suunnittelijana digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Verkessä. Veeralla on kokemusta järjestöjen ja organisaatioiden viestinnästä sosiaalisessa mediassa sekä tietämystä erityisesti nuorten sosiaalisen median trendeistä ja ilmiöistä.

 

Aika

Torstaina 19.3. kello 17-20

 

Paikka

Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki, kokoustila Kerho+Leiri, 1.krs

 

Osallistumismaksu

30€/osallistuja.

Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat ja Vihreän Sivistysliiton jäsenjärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 25%:n alennukseen kurssimaksusta.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen torstaihin 12.3.2020 mennessä alta. Voit samalla ilmoittaa useampia henkilöitä koulutukseen, mikäli teillä on sama laskutusosoite. Kurssikirje ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan päätyttyä voit tiedustella vapaita paikkoja Visiosta p. 044 727 3240, visio@opintokeskusvisio.fi.

Liput / tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Seuraa meitä

Tilaa Vision kurssitiedote

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa tietoja tapahtumistamme.