Osallista toimintaan – fasilitoinnin ABC, Helsinki

Opintokeskus Visio järjestää koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille, ympäristöteemoista kiinnostuneille sekä vihreille aktiiveille ympäri Suomea. Tilaamalla Vision kurssitiedotteen, saat aina ajankohtaisen tiedon Vision koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Voitte tiedustella Visiosta myös tilauskoulutuksia.

Vision yleisöluentojen tallenteet löytyvät täältä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Osallista toimintaan – fasilitoinnin ABC, Helsinki

8.2.2020, 09:30 - 15:30

37,50€ - 45€

Tiedot

Päivämäärä:
8.2.2020
Aika:
09:30 - 15:30
Hinta:
37,50€ - 45€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Vision koulutustila
Fredrikinkatu 33 A
Helsinki, 00120 Suomi

Kuvaus

Junnaako toiminnan suunnittelu paikallaan? Eikö yhteistä käsitystä meinaa syntyä? Tehdyt suunnitelmat ovat hajanaisia ja toteuttaminen sen mukaista?

Tule mukaan oppimaan, miten voit ottaa kaikkien mielipiteet osaksi suunnittelua ja luoda yhteisiä päämääriä ja suunnitelmia tehokkaasti. Koulutuksessa pääset harjoittelemaan fasilitaattorina toimimista. Päivän päätteeksi sinulla on nippu työkaluja, joilla voit suunnitella ja ohjata pienryhmiä.  Työkalut auttavat sinua esimerkiksi yhdistyksen toimintasuunnitelmaa laadittaessa, tapahtumien suunnittelussa ja missä tahansa projektissa, jossa haluat kaikkien mielipiteet ja osaamisen mukaan.

 

Koulutuksen sisältö

  • Fasilitoinnin avainasiat – Miten saan kaikki mukaan?
  • Ryhmätoiminnan suunnittelu – Miten suunnittelen tuloksellisen työskentelyn?
  • Toimiminen fasilitaattorina -harjoitus – Miten ohjaan pienryhmää?

 

Kouluttaja

Emilia Osmala, joka toimii järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan kehittäjänä, valmentajana ja fasilitaattorina yrityksessä Osana yhteistä ratkaisua Oy

 

Aika

Lauantaina 8.2.2020 klo 9.30–15.30.

 

Paikka

Opintokeskus Vision koulutustila, Fredrikinkatu 33 A, 2. krs, 00120 Helsinki. HUOM! Tila on muuttunut alunperin ilmoitetusta!

 

Osallistumismaksu

45€ / osallistuja. Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat, eläkeläiset ja Vihreän Sivistysliiton jäsenjärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 25%:n alennukseen kurssimaksusta.


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen 2.2.2020 mennessä alta. Voit samalla ilmoittaa useampia henkilöitä koulutukseen, mikäli teillä on sama laskutusosoite. Kurssikirje ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan päätyttyä voit tiedustella vapaita paikkoja Visiosta p. 044 727 3240, visio@opintokeskusvisio.fi.

Liput / tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Seuraa meitä

Tilaa Vision kurssitiedote

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa tietoja tapahtumistamme.