Hyppää sisältöön

Feministiakatemia

Opintokeskus Visio järjestää koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille, ympäristöteemoista kiinnostuneille sekä vihreille aktiiveille ympäri Suomea. Tilaamalla Vision kurssitiedotteen, saat aina ajankohtaisen tiedon Vision koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Voitte tiedustella Visiosta myös tilauskoulutuksia.

Vision yleisöluentojen tallenteet löytyvät täältä.

Verkkokoulutuksiin liittyvät ohjeet löydät täältä:
Zoom ja Google meet.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Feministiakatemia

25.9.2020, 18:30 - 7.5.2021, 20:00

Tiedot

Alkaa:
25.9.2020, 18:30
Loppuu:
7.5.2021, 20:00

Kuvaus

Vihreiden naisten järjestämä suosittu Feministiakatemia tarjotaan nyt verkkovalmennuksena: uudistettu kahdentoista valmennuksen sarja antaa sinulle avaimet kuntavaalikampanjointiin ja paremman maailman rakentamiseen. Koulutus on Vihreiden naisten suunnittelema ja toteuttama. Opintokeskus Visio toimii yhteistyökumppanina. 

Demokratian edellytys on, että kaikilla sukupuolilla on tasa-arvoiset mahdollisuudet osallistua poliittiseen päätöksentekoon ja nousta politiikan johtopaikoille. Kunnilla on tärkeä rooli tasa-arvon edistämisessä. Hyvin järjestetyt palvelut, toimiva ja turvallinen arki sekä tasa-arvoinen päätöksenteko luovat perustan kuntalaisten tasa-arvolle. Kurssin tavoitteena on tukea moninaista joukkoa nousevia feministipoliitikkoja eri puolilta maata.

Sisältö

Kurssilla saat yksilöityä verkkokoulutusta: vaalikampanjoinnista, vaikuttavasta viestinnästä, kampanjaturvallisuudesta, hyvinvoinnista ja jaksamisesta sekä intersektionaalisen feminismin ja vihreän politiikan teemoista

Kohderyhmä

Kurssi on maksuton Vihreiden Naisten kuntavaaliehdokkaille. Edellytyksenä on sitoutuminen kuntavaaliehdokkuuteen ja Vihreiden Naisten jäsenyys.

Lisätietoa:

Feministiakatemian nettisivulta.

Ilmoittautuminen:

Liity Feministiakatemia-ryhmään Facebookissa tämän linkin takaa. Vihreät Naiset ry tarkistaa liittymispyynnön lähettäneiden tiedot jäsenrekisteristään. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä Vihreiden naisten jäseneksi tästä ja valita valikosta sinua lähinnä oleva Vihreiden Naisten paikallisyhdistys. Mikäli omalla alueellasi ei ole vielä paikallisjärjestöä, voit liittyä myös suoraan Vihreiden naisten kattojärjestön jäseneksi.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa