Hyppää sisältöön

Opintokeskus Visio järjestää koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille, ympäristöteemoista kiinnostuneille sekä vihreille aktiiveille ympäri Suomea. Tilaamalla Vision kurssitiedotteen, saat aina ajankohtaisen tiedon Vision koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Voitte tiedustella Visiosta myös tilauskoulutuksia.

Vision yleisöluentojen tallenteet löytyvät täältä.

Verkkokoulutuksiin liittyvät ohjeet löydät täältä:
Zoom ja Google meet.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Canva- klinikka Vihreille kuntavaaliehdokkaille

20.4.2021, 16:30 - 17:45

Vapaa

Tiedot

Päivämäärä:
20.4.2021
Aika:
16:30 - 17:45
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus
Suomi

Kuvaus

Tällä Canva – klinikalla saat asiantuntijoilta tukea, kuinka Canva- työkalulla voi tuoda visuaalisuutta omaan kampanjaan.  

Ennakkotehtävä: Katso etukäteen koulutustallenne Buustia somekampanjointiin! Canva – työkaluna. (Tallenne löytyy Vihreiden ehdokkaiden materiaalipankista). 

Huom. Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen. Luo itsellesi myös Canva-tunnukset ennen koulutuksen alkua (www.canva.com). Suosittelemme myös lataamaan kuvia valmiiksi Canvaan. Tabletilla tai puhelimella osallistumista emme suosittele (klinikalla EI opasteta Canvan mobiilisovelluksen käyttöä). 

Kohderyhmä

Vihreiden kuntavaaliehdokkaat ja tukiryhmäläiset sekä vihreät yhdistystoimijat.

Kouluttajat

Vihreiden puoluetoimiston viestintäsuunnittelija Erika Nieminen ja Helsingin Vihreiden politiikan ja viestinnän asiantuntija Anna Hyödynmaa. 

Ajankohta

Tiistai 20.4.2021 klo 16.30 – 17.45

Ilmoittautuminen

Ma 19.4.2021 klo 12:00 mennessä alla olevalla linkillä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös esittää kysymyksiä kouluttajille. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki- ja ohjeet.

Syötä alla olevaan ruutuun numero, kuinka monta henkeä ilmoitat. Jos ilmoitat vain itsesi, syötä numero 1. Tämän jälkeen ilmoittautumislomake avautuu.

RSVP

Ilmoittautuminen: Canva-klinikka

Ole hyvä ja täytä kaikki vaaditut kentät

Lähetä vahvistus:

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa