Hyppää sisältöön

Etsimme joukkoomme viestintäharjoittelijaa

Tiedotteet

Etsimme työporukamme täydennykseksi viestintäharjoittelijaa avustamaan opintokeskuksen päivittäisessä viestinnässä ja osallistumaan viestinnän kehittämishankkeisiin.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm.

  • Vision koulutusten markkinointiviestintä ja sen kehittäminen
  • Ison koulutushankkeen viestinnästä vastaaminen
  • Opintokeskuksen ja ajatuspajan sähköisen viestinnän ylläpito ja kehittäminen

Harjoittelupaikka sopii erinomaisesti viestinnän alan opiskelijalle, mutta myös muiden koulutusalojen opiskelijat voivat sopia tehtävään. Kokemus järjestötoiminnasta ja vihreä aatemaailma auttavat tehtävän suorittamisessa. Sujuva kirjoittaminen ja eri sosiaalisen median kanavien tuntemus katsotaan eduksi. Harjoittelussa pääsee tutustumaan laajasti pienen järjestön ja oppilaitoksen viestinnän tekemiseen.

Harjoittelun kesto on 4 kk kokopäiväistä työtä syys-tammikuussa 2018-2019. Tarkasta aloitus- ja lopetusajankohdasta sovitaan erikseen. Voidaan sopia myös lyhennetystä työajasta, mikäli se on esim. opiskelujen takia tarpeen. Työtä tehdään jonkin verran myös iltaisin ja viikonloppuisin. Harjoittelu on palkallinen (1200 euroa /kk).

Hakemusten on oltava perillä viimeistään 23.8.2018. Hakemuksessa on ilmoitettava, onko hakijalla käytettävissä oppilaitoksensa harjoittelutuki.

Lisätietoja: opintojohtaja Ville Ylikahri, 044-727 3241
ville.ylikahri@opintokeskusvisio.fi

Hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen:
ville.ylikahri@opintokeskusvisio.fi

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa