Yleisöluentojen tallenteet
Huom. lisää tallenteita löydät Vision youtube- kanavalta.
Esteetön ja saavutettava yhdistys -verkkoluento 29.3.2019
Osa 1: Esteetön yhdistys
Luennoitsijat: Amu Urhonen & Nikolai Klix.
https://youtu.be/sxlbP5B1SDQ?list=PLzgl8wyVoWr810IEQs8SWm6AOzbdjfk2C
Osa 2: Saavutettavuus yhdistyksen toiminnassa
Luennoitsija: Tuike Merisaari
https://youtu.be/yPwb4ITQwVg?list=PLzgl8wyVoWr810IEQs8SWm6AOzbdjfk2C
Keskusteluja kestävämmästä ruokakulttuurista -luentosarja 4.–25.10.2018
Osa 1: Nauris, nakki ja nyhtökaura: Kasvisruoka osana suomalaisen ruokakulttuurin historiaa.
Luennoitsija: Kirjailija Jukka Vornanen. Tallennettu 4.10.2018.
Vision ja Hgin työväenopiston yhteistyöluentosarja.
Osa 2: Kuka lopulta maksaa ruokamme? Kestävän ruoantuotannon osatekijät.
Luennoitsija: Tietokirjailija, kuluttajaekonomisti Mari Koistinen. Tallennettu 11.10.2018.
Vision ja Hgin työväenopiston yhteistyöluentosarja.
Osa 3: Tulevaisuuden pitopöytä: Sirkkoja ja keinolihaa?
Luennoitsija: Dosentti Mari Niva, Kuluttajatutkimuskeskus, HY. Tallennettu 25.10.2018.
Vision ja Hgin työväenopiston yhteistyöluentosarja.