Ohjelma ja menu
Juhlapäivän kulku
Juhlaseminaari
13-17, Haltia-sali
Tuomas Viskari
Tuuli Hirvilammi
yliopistotutkija, Tampereen yliopisto
”Hyvinvointi rajallisella maapallolla”
Arto O. Salonen
professori
”Kestävyystietoinen transformaatio hyvinvointiyhteiskunnassa”
Johanna Sjöholm
toiminnanjohtaja, Nicehearts Ry
”Kulttuurienvälisellä dialogilla sosiaalisesti kestävää kehitystä”
Bicca Olin
pääsihteeri, Vihreät Nuoret
”Mitä ne nuoret oikein haluaa?”
Björn Wallén
puheenjohtaja, Vapaa Sivistystyö Ry
”Syväekologiasta syväsivistykseen – 2020-luvun sivistystä etsimässä”
Veli-Matti Värri
professori
”Ideologisesta unesta herääminen ekologisen sivistyksen ehtona”
Heidi Hautala
MEP, europarlamentin varapuheenjohtaja
”30 vuotta kohti kestävämpää maailmaa – mitäs sitten?”
Seminaarin ohessa on kahvitarjoilu.
Juhlaillallinen
18-20, Ravintola Haltia
Kaikki tarjoilut ovat vegaanisia
I
Raitajuuricarpaccio, jäkälää ja villiyrttipestoa
Tuoretta leipää sekä punajuuri- ja porkkanahummusta
II
Kuohkea linssipihvi, paahdettua bataattia ja keltavahveromokkoa
III
Vegaaninen tuorejuustoleivos, tyrniä sekä mustikkaa
Ruokailun lomassa juhlavieraat voivat esittää Vihreälle Sivistysliitolle tervehdyksiä.
Iltajuhla
20-22 Haltian päänäyttelysali
Koomikko Iikka Kivi
DuoAnsa
Iltatilaisuudessa on myös esillä Vision menneestä ja tästä päivästä kertovaa sisältöä sekä 30-vuotiaan Vihreän Sivistysliiton onnitteluseinä.
Valomerkki kello 21:40
Kysymyksiä päivän kulusta? Älä epäröi ottaa yhteyttä!
puh. 044 727 3245 / Adele Halttunen
adele.halttunen(a)opintokeskusvisio.fi