Hyppää sisältöön

Juhlapaikka ja saapumisohjeet

Tilaisuus pidetään Espoon Nuuksiossa Luontokeskus Haltiassa

Voit nauttia hurmaavasta luonnosta Nuuksion kansallispuistossa
esimerkiksi seminaarin ja juhaillallisen välillä!


Haltian osoite on Nuuksiontie 84, 02820 Espoo. Haltia sijaitsee noin 30 kilometriä Helsingin keskustasta ja 17 kilometriä Espoon keskuksesta. Haltiaan pääsee julkisella liikenteellä, polkupyörällä ja autolla.


Julkisilla

Haltiaan pääsee vaivattomasti Espoon keskuksesta Nuuksioon liikennöivällä bussilla numero 245 (A/K), laiturista 32. Haltian bussipysäkin nimi on Haltia ja osoite on Nuuksiontie 84, Espoo.

Espoon keskukseen pääsee lähijunalla. Nuuksioon/Haltiaan ajavien bussien lähtöpysäkki nro 32 on Helsingin suunnasta saapuvien junien laiturin laidalla, Kirkkojärventien bussilevikkeen alueella.

Haltia sijaitsee HSL:n C-vyöhykkeellä. Julkisilla kulkuvälineillä matka Espoon keskuksesta Haltiaan kestää noin 20 minuuttia ja Helsingin keskustasta Haltiaan yhteensä noin tunnin. Aikataulut ja kartat osoitteesta hsl.fi.


Omalla autolla

Haltiasta löytyy pysäköintipaikkoja vajaalle 200 autolle. Käänny Turun moottoritieltä (tie nro 1) Nupurin liittymästä Nupurintielle (tie nro 110, vanha Turuntie) ja edelleen Nupurin kohdalta pohjoiseen Brobackantielle. Brobackantie vaihtuu Nuuksiontieksi, jota ajetaan Haltiaan asti 6,7 km. Matkalla on viitoitus Suomen luontokeskus Haltiaan, jonka vieressä oikealla löytyy runsaasti parkkipaikkoja.

Huomioithan, että kaikki navigaattorit eivät osaa ohjata perille oikeaa reittiä pitkin.

Sähköautoille löytyy parkkipaikan pohjoispäästä neljä maksutonta, aurinkopaneeleilla toimivaa latauspistettä.


Esteettömyys

Haltian pääsisäänkäynnin vieressä on invapysäköintiruudut, ja saattoliikenne pääsee ajamaan ovelle asti.

Haltia on suunniteltu niin, että pääset liikkumaan pyörätuolilla Pohjannaula-tornia lukuun ottamatta kaikkialle. Vuosijuhlan ohjelmaa ei ole Pohjannaila-tornissa. Pyörätuoli mahtuu mainiosti kolmikerroksisen rakennuksen tilaviin hisseihin. Haltian auditorion ensimmäinen ja viimeinen penkkirivi muodostuvat tuoleista, joten pyörätuolin voi helposti sijoittaa näille riveille. Rakennuksessa on invakäymälät kaikkialla, myös luokkatilojen yhteydessä.

Haltian auditoriossa on kiinteä induktiosilmukka.

Otathan etukäteen yhteyttä, mikäli tarvitset induktiosilmukkaa tai mikäli herää muita kysymyksiä:
adele.halttunen(a)opintokeskusvisio.fi / 044 727 3245


Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa