Vihreä kuntavaalikoulutus syksyllä 2020

Uutiset, Yleinen

Opintokeskus Visio järjestää syksyllä 2020 runsaasti koulutusta kaikille kevään 2021 kuntavaaleihin valmistautuville vihreille toimijoille. Koulutus järjestetään verkossa, ellei erikseen toisin ilmoiteta. Verkkokoulutusta täydentää kuntavaalien koulutustapahtuma Vihreät syyspäivät 24.-25.10.2020.

Syksyn koulutuskalenteri julkaistaan nyt ennakkotietona. Avaamme ilmoittautumisen koulutuksiin 14.8. mennessä (mukaan lukien ilmoittautumisen syyspäiville). Poikkeuksena voit ilmoittautua jo nyt esiintymistaidon kurssille.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin tai joidenkin koulutusosioiden peruuntumisiin. Päivitämme mahdollisesti koulutusta muutamalla kokonaisuudella kuten kansanedustajakursseilla kesäkuun aikana.

Suurin osa kuntavaalikoulutuksesta on maksutonta. Maksutonta koulutusta täydennetään edullisilla erikoiskursseilla muun muassa esiintymistaidoista ja videoiden tekemisestä.

Visio järjestää kuntavaalikoulutusta vihreille toimijoille myös yhteistyössä Vihreiden piiri- ja liittojärjestöjen kanssa. Näistä alueellisista koulutuksista tehdään päätökset yhdessä piiri- ja liittojärjestöjen kanssa viimeistään syyskuun aikana, ja koulutukset ajoittuvat marras-joulukuuhun. Koulutuksia voidaan järjestää esimerkiksi piiri- tai liittojärjestön syyskokouksen yhteydessä. Seuraa oman piirisi tai liittosi tiedotusta.

Varsinaisen Vihreän koulutuksen lisäksi opintokeskus Visio tarjoaa myös järjestötoimijoille koulutusta yhdistystoiminnasta ja vaikuttamisesta. Yhdistystalouden ja yhdistystoiminnan peruskurssit (jälkimmäinen myös englanniksi) tarjoavat tärkeitä perustaitoja. Erityistaitoja opit yhdistysten työnantajaroolia, toiminnantarkastusta ja palvelumuotoilua sekä tiedon visualisointia käsittelevillä kursseilla.

Muistathan, että vihreän yhdistyksen jäsenenä olet oikeutettu 25 % alennukseen Vision yleisten kurssien kurssimaksuista. Kurkkaa myös ympäristöaiheisia kurssejamme (esimerkiksi verkkoluento vegaanisesta ruokavaliosta).

Tervetuloa mukaan oppimaan uusia tietoja ja kampanjataitoja. Hauskaa kesää ja tavataan vihreän koulutuksen parissa taas syksyllä!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa