Hyppää sisältöön

Vihreä kuntavaalikoulutus syksyllä 2020

Tiedotteet

Päivitetty 17.9.2020

Opintokeskus Visio järjestää syksyllä 2020 runsaasti koulutusta kaikille kevään 2021 kuntavaaleihin valmistautuville vihreille toimijoille. Koulutus järjestetään verkossa, ellei erikseen toisin ilmoiteta. Verkkokoulutusta täydentää kuntavaalien virtuaalinen koulutustapahtuma Vihreät syyspäivät, jonka päätapahtuma on viikonloppuna 24.-25.10.2020. Päätapahtuman lisäksi ohjelmassa on Politiikan sisällöt – teemakoulutuksia arki-iltoina ke- pe 21.-23.10.2020 klo 18- 19.30.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin tai joidenkin koulutusosioiden peruuntumisiin. Päivitämme mahdollisesti koulutuskalenteria jatkuvasti.

Suurin osa kuntavaalikoulutuksesta on maksutonta. Maksutonta koulutusta täydennetään edullisilla erikoiskursseilla muun muassa esiintymistaidoista ja videoiden tekemisestä.

Visio järjestää kuntavaalikoulutusta vihreille toimijoille myös yhteistyössä Vihreiden piiri- ja liittojärjestöjen kanssa. Näistä alueellisista koulutuksista tehdään päätökset yhdessä piiri- ja liittojärjestöjen kanssa viimeistään syyskuun aikana, ja koulutukset ajoittuvat marras-joulukuuhun. Koulutuksia voidaan järjestää esimerkiksi piiri- tai liittojärjestön syyskokouksen yhteydessä. Seuraa oman piirisi tai liittosi tiedotusta.

Varsinaisen Vihreän koulutuksen lisäksi opintokeskus Visio tarjoaa myös järjestötoimijoille koulutusta yhdistystoiminnasta ja vaikuttamisesta. Yhdistystalouden ja yhdistystoiminnan peruskurssit (jälkimmäinen myös englanniksi) tarjoavat tärkeitä perustaitoja. Erityistaitoja opit yhdistysten työnantajaroolia, toiminnantarkastusta ja palvelumuotoilua sekä tiedon visualisointia käsittelevillä kursseilla.

Muistathan, että vihreän yhdistyksen jäsenenä olet oikeutettu 25 % alennukseen Vision yleisten kurssien kurssimaksuista. Kurkkaa myös ympäristöaiheisia kurssejamme (esimerkiksi verkkoluento vegaanisesta ruokavaliosta).

Tervetuloa mukaan oppimaan uusia tietoja ja kampanjataitoja. Hauskaa kesää ja tavataan vihreän koulutuksen parissa taas syksyllä!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa