Hyppää sisältöön

Tiedote: Katja Alvoittu aloittaa Vihreän Sivistysliiton pääsihteerinä 16.8.2021

Tiedotteet

Vihreän sivistysliiton uudeksi pääsihteeriksi on valittu Katja Alvoittu, joka aloittaa työnsä tänään 16.8.2021. Pääsihteeri toimii myös sivistysliiton ylläpitämän opintokeskus Vision opintojohtajana. 

”Opintokeskus on arvokas osa Vihreää liikettä ja otan työn vastaan suurella innolla. Haluan, että palvelemme Vihreitä toimijoita ja vihreästi ajattelevia ihmisiä monipuolisella, korkeatasoisella ja ajankohtaisella koulutuksella”, Alvoittu sanoo. 

Katja Alvoittu siirtyy Visioon Vihreästä eduskuntaryhmästä, jossa hän on toiminut poliittisena asiantuntijana vuodesta 2007. Hän on aiemmin toiminut myös työministerin erityisavustajana ja puolueen poliittisena sihteerinä. Koulutukseltaan Alvoittu on  yhteiskuntatieteiden maisteri.

”Uskon, että taustani puolueessa ja eduskuntaryhmässä antaa hyvät mahdollisuudet sitoa  ajatuspajan toimintaa vielä tiiviimmin poliittiseen päätöksentekoon. Ajatuspaja voi taustoittaa tai konkretisoida poliittisia tavoitteitamme tai tuoda keskusteluun uusia näkökulmia ja ehdotuksia”, toteaa Alvoittu.

Katja Alvoittu vihreää puistomaisemaa vasten.

Lisätietoja: 

Katja Alvoittu 
katja.alvoittu@opintokeskusvisio.fi
p. 040 7515252

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa