Hyppää sisältöön

Vastuullinen varainhankinta – verkkokurssi

Tämä on mennyt tapahtuma

20.9.2022

Tapaamiset

20.9.2022, klo 17-20 , Verkossa.

Hinta

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ja -linkki.

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Kuvaus

Tällä kurssilla syvennytään yhdistysten mahdollisuuksiin varainhankinnassa ja erityisesti siihen, millaisia vastuullisuuteen liittyviä aspekteja varainhankinnassa tulisi ottaa huomioon. Kuinka yhdistyksen tulovirtaa voisi kasvattaa varainhankinnan avulla? Kuinka varainhankinnan voisi suunnitella ja toteuttaa vastuullisella tavalla? 


Sisältö

  • Erilaiset varainhankinnan tavat 
  • Varainhankinta käytännössä
  • Lainsäädännön asettamat velvoitteet varainhankintaan
  • Vastuullisen varainhankinnan ulottuvuudet – mitä, milloin, miten ja miksi on huomioitava, kun suunnitellaan ja toteutetaan vastuullista varainhankintaa
  • Konkreettisia esimerkkejä vastuullisesta varainhankinnasta

Kohderyhmä

Yhdistysten työntekijät, hallitusten jäsenet ja muut yhdistysaktiivit tai vastuullisesta varainhankinnasta kiinnostuneet  

Aika

Ti 20.9. klo 17 – 20

Toteutus

verkossa (Zoom). Osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään osallistujille.Koulutuksessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, mikä tarkoittaa, että kaikenlainen syrjintä, häirintä ja epäasiallinen käytös on kielletty. Voit tutustua Vision turvallisemman tilan huoneentauluun täällä.

Kouluttaja

Rahoitusjohtaja Ritka Harju 

Hinta

50 €.

Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat, eläkeläiset ja Vihreän Sivistysliiton jäsen- ja kumppanijärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 25%:n alennukseen kurssimaksusta.

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella viimeistään 13.9.2022 klo 12 mennessä (sen jälkeen paikkoja voi tiedustella: maia.fandi@opintokeskusvisio.fi)

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa