Hyppää sisältöön

Vakuuttava esiintyjä – etäkoulutus

Tämä on mennyt tapahtuma

16.11.2022 (Ilmoittautuminen käynnissä)

Tapaamiset

16.11.2022, klo 17 - 18.30 , Verkossa.

Hinta

Ilmainen tapahtuma

Lisätietoja

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ja -linkki.

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Kuvaus

Voidakseen vakuuttaa muut, on esiintyjällä hyvä olla asiasisältöjen lisäksi myös esiintymistaidot hallussa. Esimerkiksi ehdokkaana, päättäjänä ja yhdistystoimijana tarvitaan vakuuttavan esiintymisen taitoja. Vakuuttava esiintyjä on sinut itsensä kanssa. Tässä tiiviissä koulutuksessa opit, kuinka kehollisuus, äänenkäyttö ja hengitys vaikuttavat esiintymiseen ja kuinka voit löytää itsellesi luontevan tavan esiintymiseen. 

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu erityisesti Vihreille eduskuntavaaliehdokkaille ja vaalityötä tekeville, mutta myös vihreissä yhdistyksissä toimivat aktiivit ja jäsenet sekä vihreät kunta- ja aluepäättäjät ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Aika ja paikka

Ke 16.11.2022 klo 17 – 18.30

Kouluttaja
Kouluttajana toimii Jenni Ruuth, äänihäpeän karkoittaja ja esiintymiskouluttaja, joka innostuu sekä äänen monista mahdollisuuksista että sisäisiin vahvuuksiin nojaavasta tavasta olla esillä. Jenni on koulutukseltaan musiikin maisteri, ja omassa valmennus- ja koulutustyössään hän auttaa sekä yksilöitä että yhteisöjä purkamaan äänen ja esiintymisen haasteita.

kouluttajan kuva

Toteutus

Verkossa. Osallistumislinkki ja -ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

Koulutuksessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, mikä tarkoittaa, että kaikenlainen syrjintä, häirintä ja epäasiallinen käytös on kielletty. Voit tutustua Vision turvallisemman tilan huoneentauluun täällä.

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella ke 16.11. klo 15 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan / Sign in


Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa