Hyppää sisältöön
Pixabay

Tee itse palashampoota, Helsinki

Tämä on mennyt tapahtuma

9.10.2021

Tapaamiset

9.10.2021, Klo 11–15, Bulevardi 31, Helsinki.

Hinta

Ilmoittautuminen päättynyt

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

Suunnittelija Meri Tennilä, meri.tennila@opintokeskusvisio.fi, 044 727 3243

Koulutus peruttu liian pienen osallistujamäärän takia.

Kuvaus 

Tee itse palashampoota -työpajassa tehdään hiusten puhdistukseen tarkoitettuja  palasaippuoita. Teemme saippuaa vanhanaikaisella tavalla ja alusta lähtien. Raaka-aineina käytetään muun muassa rasvoja, öljyjä ja lipeää. Saippuamassaa voidaan tuunata erilaisilla lisäraaka-aineilla jotka sopivat hiusten pesuun. Kurssilta saat mukaasi itse tekemääsi palashampoota, joita täytyy vielä kypsytellä kotona 2–3 viikkoa ennen käyttöä.

Kurssilla opitaan samalla myös yleisiä saippuan valmistustaitoja eli kurssi sopii myös saippuan valmistuksesta kiinnostuneille. 

Tarvitset siivoushanskat (muoviset), suojalasit tai silmälasit tms. ja vaatteet, jotka suojaavat käsivarret ja saavat likaantua. Muut tarvikkeet saat paikan päältä.

Aika

Lauantaina 9.10.2021 klo 11–15

Paikka

Bulevardi 31, 2. kerros, 00180 Helsinki. 

Kouluttaja

Anna Ali-Mattila

Hinta

30€/ osallistuja. Hinta sisältää kaikki materiaalikulut.

Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat, eläkeläiset ja Vihreän Sivistysliiton jäsenjärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 25%:n alennukseen kurssimaksusta.

Koronavarautuminen

Koska koulutus sisältää lähiopetusta, seuraamme tiiviisti koulutuspaikkakunnan ja koronakoordinaatioryhmän ohjeistuksia lähitapaamisten järjestämisessä.

Muilta osin pätevät Vision yleiset koronaohjaistukset.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään sunnuntaihin 3.10.2021 mennessä ostamalla lippu alta. Huom. toimi nopeasti! Koulutukseen on rajattu osallistujamäärä.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa