Hyppää sisältöön
Sanna Jahkola, Susanna Pesonen

Suomea luonnossa: Luontolähtöiset menetelmät suomen kielen opetuksessa

8.10.2022 (Ilmoittautuminen käynnissä)

Tapaamiset

8.10.2022, Klo 10–14, Helsingin keskuspuisto, Maunulan ulkoilumajan ympäristö.

Hinta

15 – 20 €

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

Suunnittelija Meri Tennilä, meri.tennila@opintokeskusvisio.fi, 044 727 3243

Sisältö

Suomea luonnossa: Luontolähtöiset menetelmät suomen kielen opetuksessa -kurssilla tutustutaan erilaisiin menetelmiin, joiden avulla suomen kielen opetusta voi siirtää ulos luokkahuoneesta. Kurssilta saat vinkkejä luonnossa toteutettaviin opetushetkiin, joita kukin voi toteuttaa jatkossa omassa työssään tai vapaaehtoistehtävässään. Opetushetket voivat olla oppitunnin mittaisia kokonaisuuksia tai yksittäisiä, opetuksen lomaan vietäviä harjoitteita. 

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu etenkin alkavan tason (tasot 0–A2) suomen kieltä aikuisille maahanmuuttaneille opettaville henkilöille. Kurssi soveltuu kuitenkin myös muille, joita kiinnostaa luontolähtöisten menetelmien hyödyntäminen osana suomen kielen opetusta. 

Kouluttaja

Luokanopettaja, ympäristökasvattaja Sanna Jahkola, Ulko-opet ry.

Aika 

Lauantaina 8.10.2022 klo 10–14 

Paikka

Helsingin keskuspuisto, Maunulan ulkoilumajan ympäristö, Metsäläntie 9, 00620 Helsinki.
Tarkemmat ohjeet saapumiselle löydät kurssikirjeessä, joka lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Hinta

15–20€ / osallistuja.

Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat, eläkeläiset ja Vihreän Sivistysliiton jäsen- ja kumppanijärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 25%:n alennukseen kurssimaksusta.

Ilmoittautuminen

Sunnuntaihin 2.10.2022 mennessä alla olevalla verkkolomakkeella. Toimi nopeasti. Retkellä on rajattu osallistujamäärä. Tervetuloa mukaan!

Muuta

Turvallisen tilan periaatteet Opintokeskus Vision koulutuksissa

Koulutuksessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, mikä tarkoittaa, että kaikenlainen syrjintä, häirintä ja epäasiallinen käytös on kielletty. Voit tutustua Vision turvallisemman tilan huoneentauluun täällä.

Peruutusehdot

Kurssille ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta kurssin alkuperäisen ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Tämän jälkeen kurssimaksu peritään täysimääräisenä. Akuuteissa sairastapauksissa peruutusehdoissa voidaan poiketa.

Mahdolliset jo maksetut kurssimaksut palautetaan Paytrail Oyj:n kautta samalle tilille tai maksukortille, josta ne on alunperin maksettu. Kurssimaksu palautetaan opiskelijalle myös kurssin mahdollisesti peruuntuessa.

Peruutukset tehdään kurssitiedoissa olevalle Vision yhteyshenkilölle tai Vision toimistoon (visio@opintokeskusvisio.fi, 044 727 3240).

Ilmoittaudu mukaan!

Peruslippu

20 €

Valitse henkilömäärä.

Alennushintainen ilmoittautuminen

15 €

Valitse henkilömäärä. Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat, eläkeläiset ja Vihreän Sivistysliiton jäsen- ja kumppanijärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 25%:n alennukseen kurssimaksusta.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa