Hyppää sisältöön

Moninaisuus esiin järjestössä – verkkokurssi

Tämä on mennyt tapahtuma

22.9.2021

Tapaamiset

22.9.2021, klo 17 - 20, Verkossa. Osallistumislinkki ja -ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

Hinta

Ilmoittautuminen päättynyt

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Kuvaus

Koulutuksessa opitaan, miten osallistaa eri taustoista tulevia ihmisiä mukaan toimintaan. Opit tunnistamaan osallistumisen esteitä sekä purkamaan niitä. Toiminnan tekeminen esteettömäksi ja saavutettavaksi on tärkeää, mutta niiden lisäksi myös toimintakulttuurilla on iso merkitys. Miten luodaan tilaa uusille toimijoille? Miten viedä inklusiivisuus yhdistyksen rakenteisiin ja käytäntöihin? Miten tuoda inklusiivisuus strategiapapereista käytäntöön?  

Kouluttajat

Halla Hänninen, yhdenvertaisuusasiantuntija

”Missioni on tukea suomalaista yhteiskuntaa ja työelämää tunnistamaan ja ymmärtämään moninaisuuden kiistattomat hyödyt. Olen erityisesti perehtynyt maahanmuuttajien työllistymiseen liittyviin haasteisiin. Koulutan ja konsultoin monipuolisesti yhdenvertaisuusasioissa.”

Hodan Mohamed, yhdenvertaisuusasiantuntija  

Autan organisaatiota edistämään yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, sekä viemään läpi strategisia muutoksia, jotka näkyvät suoraan käytännön työssä.

Missioni on luoda avoin ja turvallinen ympäristö keskustelulle, sillä iIhmisillä on tarve oppia ja jakaa. Todella tärkeää on saada vähemmistöjen ääni kuuluviin.

www.hodanjahalla.fi

Kohderyhmä

Yhdistysten vapaaehtoiset, hallitusten jäsenet, toiminnanjohtajat ja työntekijät ja muut yhdistystoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet. 

Aika

Ke 22.9.2021 klo 17- 20. 

Paikka

Verkossa. 

Maksu

30 € / osallistuja.

Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat, eläkeläiset ja Vihreän Sivistysliiton jäsen- ja kumppanijärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 25%:n alennukseen kurssimaksusta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tiistaihin 22.9.2021 klo 14 mennessä.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa