Hyppää sisältöön

Lähde politiikkaan Sofian kanssa – minikurssi 

16.9.2024 – 23.9.2024 (Ilmoittautuminen käynnissä)

Tapaamiset

16.9.2024, Klo 17.30 - 19.00, Verkossa
23.9.2024, Klo 17.30 - 19.00, Verkossa

Hinta

Ilmainen tapahtuma

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Kuvaus 

Haluaisitko olla poliitikko? Tai ehkä vaikuttaa taustalla Vihreissä, mutta et tiedä miten? Haluaisitko juuri sinä olla muuttamassa maailmaa kaikille turvallisemmaksi, tasa-arvoisemmaksi ja toiveikkaammaksi yhdessä Vihreiden puheenjohtajan Sofia Virran kanssa?

Opintokeskus Visio tarjoaa erinomaisen tilaisuuden lähteä oppimaan politiikasta Sofian mentoroitavana. Maksuttoman minikurssin aikana pääset Sofian johdolla tutustumaan tapoihin olla mukana ja pääset ottamaan omat ensiaskeleet kohti politiikkaa.  

Kohderyhmä

Kaikki, jotka haluavat olla rakentamassa toiveikkaampaa tulevaisuutta Vihreässä joukkueessa. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla lainkaan – Sofia on itse lähtenyt mukaan politiikkaan ulkopuolelta ja haluaa nyt osaltaan mahdollistaa saman mahdollisimman monelle. Kurssi on avoin kaikille Vihreästä liikkeestä kiinnostuneille, mutta osallistuminen ei edellytä Vihreiden jäsenyyttä. 

Kouluttaja

Vihreiden puheenjohtaja, kansanedustaja Sofia Virta. 

Aika

Kurssi koostuu kahdesta etätapaamisesta: Maanantaisin 16. ja 23.9. klo 17.30 – 19.00 

Lisäksi kurssilaisilla on mahdollisuus kokoontua yhteiseen livetapaamiseen Helsinkiin, tämän ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. 

Toteutus

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kartoitetaan kurssilaisten lähtökohtia ja toiveita kurssille käytännön toteutusta ohjaamaan. 

Etänä. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa kurssista elokuussa. Kummallakin etäkerralla on sekä Sofian puheenvuoro että keskustelua / osallistava osio. 

Lisäksi ennen kurssin alkua mentoroivat saavat ennakkotehtäviä, joita voivat halutessaan täyttää kurssin antia syventääkseen. Kurssin päätyttyä jokaisen kurssilaisen kohdalla mietitään parhaat tavat jatkaa Vihreässä politiikassa, eli yksin ei kurssin päätyttyäkään jää. 

Kaikissa Opintokeskus Vision tilaisuuksissa on käytössä turvallisemman tilan periaatteet, tämä tarkoittaa, että kaikenlainen syrjintä ja epäasiallinen käytös on kiellettyä. Voit tutustua Vision turvallisemman tilan periaatteisiin tästä linkistä. 

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella to 12.9 klo 15 mennessä. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan / Sign in

Oletko jo Vihreiden jäsen? (osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä)

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa