Hyppää sisältöön

Kirkasta viestisi – viestintäkoulutus yhdistystoimijoille etänä

Tämä on mennyt tapahtuma

26.1.2023

Tapaamiset

26.1.2023, klo 17-19, Verkossa.

Hinta

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ja -linkki.

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Kuvaus

Koulutus tukee yhdistystoimijoita tavoitteellisen ja suunnitelmallisen viestinnän
rakentamisessa ja oman viestin ytimen kirkastamisessa. Miten tehdä toimivaa ja tuloksellista viestintää yhdistyksen pienillä resursseilla? Kuinka kirkastaa oman toiminnan viestit ja onnistua puhuttelemaan tärkeitä kohderyhmiä? 

Koulutus antaa eväitä oman yhdistyksen viestinnän suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen.

  • Millainen yhdistysviestintä toimii? 
  • Viestinnän hyödyt yhdistystoiminnassa
  • Viestinnän suunnittelun perustyökalut

Koulutus sisältää luento-osuudet ja yhteistä keskustelua, jossa sisältöä pohditaan oman yhdistyksen viestinnän näkökulmasta.

Kouluttaja:

Viestinnän asiantuntija, toimitusjohtaja Noora Jokinen (Noon Viestintä Oy). Noora on yhteiskunnallisen viestinnän ammattilainen ja YTM, joka sparraa järjestöjä, julkisyhteisöjä ja niiden
johtoa viestinnän strategiatyössä ja kehittämisessä, uudistusten
läpiviennissä ja toteutuksessa.

Kohderyhmä:

Koulutus sopii kaikille yhdistyksen vastuurooleissa toimiville, jotka ovat mukana viestinnän tekemisessä. Myös muut aiheesta kiinnostuneet osallistujat ovat tervetulleita koulutukseen.

Vihreän Sivistysliiton jäsenjärjestöihin kuuluvat ovat oikeutettuja 50% alennukseen osallistumismaksusta. Koulutus sopii myös kampanjatyötä tekeville ja kampanjaviestintään osallistuville.

Aika:

To 26.1.2023 klo 17 – 19.

Toteutus:

Verkossa (Zoom). Osallistumislinkki ja -ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse koulutusta edeltävänä päivänä. Koulutuksessa on myös vuorovaikutteisia osioita sekä pienryhmäkeskusteluja.

Kaikissa Opintokeskus Vision koulutuksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, mikä tarkoittaa, että kaikenlainen syrjintä, häirintä ja epäasiallinen käytös on kielletty. Voit lukea lisää Vision turvallisemman tilan huoneentaulusta.

Hinta:

Normaalihintainen ilmoittautuminen 20 €/ henkilö

Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat ja eläkeläiset ovat oikeutettuja 25% alennukseen (hinta siis 15€ / henkilö).

Vihreän Sivistysliiton jäsen- ja kumppanijärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 50%:n alennukseen kurssimaksusta (hinta 10 € / henkilö).

Ilmoittautuminen:

Alla olevalla lomakkeella viimeistään koulutusta edellisenä päivänä to 26.1.2023 klo 14 mennessä. Tämän jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse: maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa