Hyppää sisältöön

Infograafien luominen Canvalla – etäkoulutus

Tämä on mennyt tapahtuma

31.1.2023

Tapaamiset

31.1.2023, klo 17-19, Verkossa.

Hinta

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ja -linkki.

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Kuvaus

Tiedon omaksuminen selkeiden ja informatiivisten kuvien kautta on nopeaa ja tehokasta. Infograafien avulla voidaan ketterästi visualisoida tietoa helposti omaksuttavaan muotoon.

Tässä koulutuksessa perehdytään infograafien suunnitteluun sekä erilaisiin infograafityyppeihin. Lisäksi opetellaan luomaan visuaalisia havainnollistuksia esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin sekä esitysmateriaaleihin ja kampanjatyöhön Canvalla. Koulutukseen osallistuminen edellyttää perustietoja Canvasta (www.canva.com).

Sisältö:

  • infograafien suunnittelu
  • erilaiset infograafityypit
  • visuaalisten havainnollistuksien luominen Canvalla

Kouluttaja:

Viestinnän asiantuntija Marjukka Kähönen, Noon Kollektiivi. Marjukka toimii Noon Kollektiivissa järjestöjen ja yhteisöjen viestintäkumppanina, projektien luotsaajana sekä sparraajana ja kouluttajana.

Kohderyhmä:

Koulutus on suunnattu erityisesti yhdistystoimijoille, jotka haluavat selkeyttää viestintäänsä. Vihreän Sivistysliiton jäsenjärjestöihin kuuluvat ovat oikeutettuja 50% alennukseen osallistumismaksusta. Koulutus sopii myös kampanjatyötä tekeville ja kampanjaviestintään osallistuville.

Myös muut aiheesta kiinnostuneet osallistujat ovat tervetulleita koulutukseen.

Huom. Koulutukseen osallistuminen edellyttää perustietoja Canvasta (www.canva.com)

Aika:

Tiistaina 31.1.2023 klo 17 – 19.

Toteutus:

Verkossa (Zoom). Osallistumislinkki ja -ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse koulutusta edeltävänä päivänä.

Kaikissa Opintokeskus Vision koulutuksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, mikä tarkoittaa, että kaikenlainen syrjintä, häirintä ja epäasiallinen käytös on kielletty. Voit lukea lisää Vision turvallisemman tilan huoneentaulusta.

Hinta:

Normaalihintainen ilmoittautuminen 24 €/ henkilö

Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat ja eläkeläiset ovat oikeutettuja 25% alennukseen (hinta siis 18€ / henkilö).

Vihreän Sivistysliiton jäsen- ja kumppanijärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 50%:n alennukseen kurssimaksusta (hinta 12 € / henkilö).

Ilmoittautuminen:

Alla olevalla lomakkeella viimeistään koulutusta edellisenä päivänä ma 30.1.2023 klo 14 mennessä. Tämän jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse: maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa