Hyppää sisältöön

Millaista osaamista sinä ja yhdistyksesi tarvitsette nyt? Entä tulevaisuudessa?

Blogi

Muuttuvassa maailmassa tarvitaan ketterää oppimista ja osaamisen päivittämistä. Eilisen taidot eivät yksin riitä huomisen maailmassa. Me Opintokeskus Visiossa haluamme tarjota aktiivisille kansalaisille ja yhdistyksille koulutusta, joka vastaa sekä nykyhetken että tulevaisuuden osaamistarpeisiin. Haluamme kuulla, millainen osaaminen sinulle ja yhdistyksellesi on olennaista ja tarpeellista? Kutsumme sinut vastaamaan kyselyymme. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia aikaasi.

Kysely on osa laajempaa Opintokeskus Vision laajempaa osaamistarvekartoitusta. Haemme myös osallistujia dialogisiin työpajoihin (2 h), joissa osallistujat pääsevät keskustelemaan tämän päivän ja tulevaisuuden osaamistarpeista, millaista osaamista tarvitaan muuttuvassa maailmassa. Työpajaan voi ilmoittautua voit kyselylomakkeen viimeisessä osiossa tai ottamalla yhteyttä: maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Osaamistarvekartoituksen tuloksia käytetään Opintokeskus Vision koulutusten ja hankkeiden suunnittelussa sekä toiminnan kehittämisessä.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa