Hyppää sisältöön

Yleisöluentojen tallenteet


Huom. lisää tallenteita löydät Vision youtube- kanavalta.

Esteetön ja saavutettava yhdistys -verkkoluento 29.3.2019

Osa 1: Esteetön yhdistys
Luennoitsijat: Amu Urhonen & Nikolai Klix. 


Osa 2: Saavutettavuus yhdistyksen toiminnassa
Luennoitsija: Tuike Merisaari


Keskusteluja kestävämmästä ruokakulttuurista -luentosarja 4.–25.10.2018

Osa 1: Nauris, nakki ja nyhtökaura: Kasvisruoka osana suomalaisen ruokakulttuurin historiaa.
Luennoitsija: Kirjailija Jukka Vornanen. Tallennettu 4.10.2018.
Vision ja Hgin työväenopiston yhteistyöluentosarja.


Osa 2: Kuka lopulta maksaa ruokamme? Kestävän ruoantuotannon osatekijät.

Luennoitsija: Tietokirjailija, kuluttajaekonomisti Mari Koistinen. Tallennettu 11.10.2018.
Vision ja Hgin työväenopiston yhteistyöluentosarja.

Osa 3: Tulevaisuuden pitopöytä: Sirkkoja ja keinolihaa?
Luennoitsija: Dosentti Mari Niva, Kuluttajatutkimuskeskus, HY. Tallennettu 25.10.2018.
Vision ja Hgin työväenopiston yhteistyöluentosarja.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa