Hyppää sisältöön

Vihreä syyspäivä

Tämä on mennyt tapahtuma

8.10.2022

Tapaamiset

8.10.2022, klo 9.30 - 16.00, Verkossa

Hinta

Ilmainen tapahtuma

Lisätietoja

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ja -linkki.

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Tämän vuoden Vihreässä syyspäivässä virittäydytään kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Vihreä syyspäivä – koulutustapahtuman järjestää Opintokeskus Visio yhteistyössä Vihreiden kanssa.

Kohderyhmä

Vihreät eduskuntavaaliehdokkaat ja kampanjapäälliköt, Vihreiden piirijärjestöjen työntekijät ja puheenjohtajisto sekä yhdistysten vaalityöryhmien puheenjohtajisto ja jäsenet. Tervetulleita mukaan ovat myös vakavasti ehdokkuutta harkitsevat henkilöt.

Aika

La 8.10.2022 klo 9.30 – 16.00

Toteutus

Etänä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ja -linkki.

HUOM! Tapahtuman toteutustapa on muuttunut lähitapahtumasta etätapahtumaksi ja samalla maksullisesta kaksipäiväisestä tapahtumasta maksuttomaksi yksipäiväiseksi tapahtumaksi. Mikäli olit ilmoittautunut lähitapahtumaan ja jo maksanut osallistumismaksun, olet saanut sähköpostiisi tiedon muutoksesta ja maksupalautuksesta.

Ohjelma

Huom. muutokset ohjelmassa mahdollisia. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan sekä tällä nettisivulla että suoraan ilmoittautuneille. Loppujen puhujien nimet julkaistaan syyskuun 2022 aikana.

Lauantai 8.10.2022

Klo Teema Puhujat/kouluttajat
9.30Virtuaaliset aamukahvit 
10.00Vihreiden puheenjohtajan Maria Ohisalon puheVihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo
10.20Vihreiden kattokampanja eduskuntavaaleissa 2023Kampanjapäällikkö Kirsi Syväri ja kampanjakoordinaattori Kati Lommi
11.00VaalianalyysiPuoluesihteeri Veli Liikanen
11.20Vihreiden vaaliteemojen esittely & keskustelu omien vaaliteemojen valitsemisesta ja omannäköisen kampanjan tekemisestäPuoluesihteeri Veli Liikanen
Keskustelemassa kansanedustajat Tiina Elo ja Mari Holopainen.
12.05Lounastauko
12.50Kipinä varainhankintaan. Mistä onnistuneessa varainhankinnassa on kyse? Tuoreita näkökulmia ja rohkeutta varainhankinnan toteuttamiseen osana vaalikampanjointia. Varainhankinnan asiantuntija Konsta Erola 
13.50Ryhmäkeskustelut eri teemoista
14.45Kohti vaaleja maailman myllerrysten keskellä.
Sisäministeri Krista Mikkonen analysoi, kuinka kriisit (pakolaisuus, sota, energia) ja turvallisuus nousevat esiin vaalikeskusteluissa?

SUPOn asiantuntija Saana Nilsson avaa kyberturvallisuuden ja informaatiovaikuttamisen näkökulmista, mitä jokaisen ehdokkaan ja vaalityötä tekevän tulisi huomioida.
Sisäministeri Krista Mikkonen ja SUPOn asiantuntija Saana Nilsson
15.30LoppupuheenvuoroPuoluesihteeri Veli Liikanen
16.00Tilaisuus päättyy

Turvallinen tila – tehdään se yhdessä! Opintokeskus Vision kaikessa toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatetta. Tapahtuma on syrjinnästä vapaa ja turvallinen tila, jossa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans- eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä. Voit tutustua turvallisemman tilan huoneentauluun täällä. Tapahtumassa on läsnä myös häirintäyhdyshenkilöt.

Hinta

Maksuton.

Ilmoittautuminen

Päättyy pe 7.10.2022 klo 14.00. Tämän jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella: maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa