Hyppää sisältöön

Turvallisemman tilan periaatteet – jatkokoulutus etänä

Tämä on mennyt tapahtuma

6.3.2024

Tapaamiset

6.3.2024, Klo 9 - 12.30, Verkossa. Osallistumislinkki ja -ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

Hinta

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Verkossa. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ja linkki.

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Kuvaus

Oletteko jo laatineet turvallisemman tilan periaatteet? Hienoa, mutta se on vain yksi askel kohti aidosti yhdenvertaista toimintakulttuuria. Turvallisemman tilan periaatteiden olemassaolo ei itsessään tee yhteisöstä turvallisempaa vaan sanat heräävät eloon käytännöntilanteissa – siis sisäisessä toiminnassa kuin ulkoisessa toiminnassa.

Tässä uudessa, käytännönläheisessä turvallisemman tilan periaatteiden jatkokoulutuksessa paneudutaan siihen, kuinka turvallisemman tilan periaatteet voi vielä paremmin huomioida viestinnässä, toiminnan suunnittelussa sekä erilaisissa toimintamuodoissa, erilaisten kohderyhmien parissa.

Huom. kurssilla ei siis laadita turvallisemman tilan periaatteita vaan osallistujat saavat ymmärryksen siitä, mitä heidän tulee ottaa huomioon, jos he haluavat tehostaa yhdistyksessään olevien turvallisemman tilan periaatteiden käyttöä.

Kurssilla opittu on helpointa siirtää käytäntöön, jos samasta yhteisöstä on kaksi tai useampi osallistuja.

Kouluttaja

Osallisuusasiantuntija ja Vision suunnittelija, YTM Maia Fandi.

Kohderyhmä 

Koulutus on suunnattu erityisesti yhdistysten työntekijöille, vapaaehtoisille ja hallitusten jäsenille. Koulutus sopii erityisesti sellaisille toimijoille, joiden yhdistyksessä on jo käytössä turvallisemman tilan periaatteet, mutta joiden käytäntöön viemisessä on vielä parannettavaa.

Ajankohta

Ke 6.3.2024 klo 9.00 – 12.30

Toteutus

Verkossa. Osallistumislinkki ja -ohjeet lähetetään ilmoittautuneille. Koulutus sisältää myös vuorovaikutteista pienryhmätyöskentelyä, jonka aikana osallistujien on toivottavaa pitää mikrofoninsa ja halutessaan myös kameransa auki. 

Myös tässä koulutuksessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, mikä tarkoittaa, että kaikenlainen syrjintä, häirintä ja epäasiallinen käytös on kielletty. Voit tutustua Opintokeskus Vision turvallisemman tilan periaatteisiin tästä linkistä.

Hinta

40 € / henkilö, normaalihintainen osallistumismaksu.

20 € / henkilö, alennettu osallistumismaksu: Vihreän Sivistysliiton jäsen- ja kumppanijärjestöjen edustajat sekä työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat, eläkeläiset ovat oikeutettuja – 50% alennukseen.

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella ma 4.3.2024 klo 12.00 mennessä.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa