Hyppää sisältöön

Tieteen kesäseminaari: Sota ja Rauha

Tämä on mennyt tapahtuma

13.8.2022

Tapaamiset

13.8.2022, Klo 11.30 - 18.30, Tampere

Hinta

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Hinnat 25 - 40 € (ks hinta ja ilmoittautuminen)

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

jenni.spannari@vihreat.fi

Tieteen ja teknologian Vihreät järjestävät Opintokeskus Vision tuella tieteen kesäseminaarin, jonka teemana on Sota ja Rauha. Seminaarissa on vierailevia asiantuntijoita. Seminaari järjestetään lähitapahtumana Tampereella, mutta sitä a

Tieteen Kesäseminaari 2022 paneutuu sodan ja rauhan kysymyksiin. Miten rauhaa rakennetaan, miten sota välittyy verkkokalvoillemme mediassa, ja miten sodan ja rauhan tämänhetkinen dynamiikka vaikuttaa Suomessa tehtäviin ratkaisuihin – niin kriiseihin varautumisessa kuin arjessakin? Puhujina on tieteentekijöitä eri aloilta. Puhujat julkaistaan lähiviikkoina Viitteen nettisivulla (ks. linkki alla).

Tapahtuman järjestävät: Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry, Opintokeskus Visio sekä Pirkanmaan tieteen ja teknologian vihreät ry

Hinta

  • Viitteen jäsenet 25 €
  • muut 40 €

Hinta sisältää seminaaripäivän ja saunaillan poreammeineen, sekä lounaan, kahvin ja iltagrillailut grillikodassa. Kaikki tarjoilut ovat vegaanisia. Ilmoitathan erityisruokavalioista ja allergioista ilmoittautuessasi.
Lippuja on vain rajallinen määrä, joten kannattaa reagoida pian!

Tilaisuudessa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita ja viranomaisten ajantasaisia ohjeita terveysturvallisuuteen ja koronatilanteeseen liittyen. Tilat ovat esteettömiä saunaa ja poreammetta lukuunottamatta.

Yöpyminen on mahdollista Ahlmanilla, katso hinnat ja saatavuus, sekä tee varaus täältä: https://ahlmanedu.fi/kauppa/majoitus/
Lähialueella sijaitsee myös tunnelmallinen boutique-hotelli Lillan: https://www.lillan.fi/
Lisää majoitusta löytyy Tampereen keskustasta.

Aika

La 13.8.2022. Paikalle voi saapua kello 11.30 alkaen, ja ohjelma alkaa yhteisellä lounaalla kello 12. Varsinainen ohjelma puheenvuoroineen alkaa kello 13 ja päättyy noin kello 18.30.

Paikka

Ahlmanin kartanolla Tampereella osoitteessa Hallilantie 24, 33820 Tampere. Paikan päälle on hyvät julkiset yhteydet Tampereen keskustasta. 

Striimaus

Jos et pääse paikalle, voit silti kuunnella asiantuntijoiden puheenvuorot: ne striimataan suorana Viitteen Facebook- ja Youtube-kanaville.
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/560811295671044/

Ilmoittautuminen

https://holvi.com/shop/viite-ry/section/kesaseminaari-2022/
https://www.viite.fi/2022/06/21/tieteen-kesaseminaari-2022-sota-ja-rauha/

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa