Hyppää sisältöön

Rohkeus- ja kehtaamiskoulutus Vihreille ehdokkaille ja kampanjointiin osallistuville

Tämä on mennyt tapahtuma

23.2.2023 (Ilmoittautuminen käynnissä)

Tapaamiset

23.2.2023, Klo 17.30 - 19.00, Verkossa.

Hinta

Ilmainen tapahtuma

Lisätietoja

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ja -linkki.

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Kuvaus

Huom. muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Koulutus muodostuu kahdesta asiantuntijapuheenvuorosta: 

Tutkimusjohtaja, luennoitsija ja vihreä vaikuttaja Jenni Spännäri johdattaa osallistujat tarkastelemaan psykologista turvallisuutta – miten luoda kampanjointiin innostavaa ja turvallisempaa ilmapiiriä, joka luo tilaa rohkealle kampanjoinnille? Puheenvuoro käsittelee myös itsemyötätuntoa ja mielen työkaluja elämän ja luonnollisesti myös kampanjoinnin voimavarana. 

Kampanjakonkari, yhteiskunnallinen vaikuttaja Rosa Meriläinen johdattaa osallistujat tarkastelemaan kehtaamista osana kampanjointia. Kampanjointi vaatii näkymistä, ehdokkailta itsensä esilletuomista ja kampanjoinnissa mukana olevilta ehdokkaansa esilletuomista rohkeasti ja näyttävästi. Näkyvä kampanjointi vaatii myös häpeän ylittämistä ja kehtaamista. 

Koulutus on vuorovaikutteinen, ja sisältää puheenvuorojen lisäksi myös keskustelua pienryhmissä sekä kaikkien osallistujien kesken koulutuksen teemoihin pohjautuen. 

Kohderyhmä: 

Tilaisuus on suunnattu erityisesti Vihreille ehdokkaille, kampanjapäälliköille, vaalitiimeille sekä Vihreissä yhdistyksissä vaalityötä tekeville.

Toteutus: 

Verkossa. Osallistumislinkki ja -ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

Myös tässä koulutuksessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, mikä tarkoittaa, että kaikenlainen syrjintä, häirintä ja epäasiallinen käytös on kielletty. Voit tutustua Opintokeskus Vision turvallisemman tilan periaatteisiin tarkemmin tästä linkistä.

Aika 

To 23.2.2023 klo 17.30 – 19.00 

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella to 23.2. klo 17.00 mennessä

Ilmoittaudu mukaan / Sign in


Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa