Hyppää sisältöön

Puoluefestarit

4.12.2021 – 5.12.2021

Tapaamiset

4.12.2021, Klo 15 alkaen, Hotelli Korpilampi, Espoo
5.12.2021, päättyy klo 12 , Hotelli Korpilampi, Espoo

Hinta

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Ilmoittautumisaika festivaaleille on päättynyt, mutta festivaaleille ilmoittautuneet voivat varata paikkoja festaribussiin pe 26.11. klo 12. Peruutuspaikoista voit olla yhteydessä Visioon: maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

maia.fandi@opintokeskusvisio.fi

Kuvaus

Vihreiden ensimmäiset Puoluefestarit Espoossa Hotelli Korpilammella 4.-5.12.2021.

Näillä festareilla voit nähdä vihreitä eri puolelta Suomea, heittäytyä polttaviin poliittisiin keskusteluihin ja rentoutua yhdessä muiden kanssa. Aamulla ehtii vielä luontoretkelle kauniin Korpilammen rannoille!

Paikataan yhdessä poikkeusaikojen riemuvajetta, parannetaan maailmaa, syödään hyvin ja juhlitaan huolella.

Missä?

Hotelli Korpilampi, Korpilammentie 5, 02970 Espoo, Suomi 

Jokainen saapuu Puolefestareille omia reittejään ja omalla kustannuksellaan.
Helsingistä pääsee Korpilammelle pääsee noin tunnin välein kulkevalla julkisella liikenteellä.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa itsellesi paikan festaribussiin, joka lähtee 

 • Kiasman edestä (rautatieasemalta n. 100 m) lauantaina klo 13.30 
 • Hotelli Korpilammelta Kiasman suuntaan sunnuntaina klo 12.15
 • Meno-paluu maksaa 10 euroa

Kenelle?

Tapahtuma on suunnattu kaikille Vihreiden jäsenille ympäri Suomea. 

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alaikäisiltä osallistujilta edellytetään huoltajan kirjallista lupaa yöpymiseen. Vapaamuotoisessa luvassa tulee olla huoltajan nimi, allekirjoitus ja puhelinnumero. Lupa annetaan hotellin respaan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Mitä?

Luvassa on rentoa yhdessäoloa, kihelmöivän ajankohtaista poliittista keskustelua, maukasta vegaanista ruokaa ja hauskaa ohjelmaa, josta voit valita itsellesi mieleiset osiot kuten millä tahansa festareilla. Tapahtuman seremoniamestareina toimivat Fatim Diarra ja Jaakko Mustakallio. 

Lauantai 

14.00-15.00 Majoittuminen

15.00-16.00 Tervetuloa! Yhteinen aloitus ravintolasalissa. Kilistellään alkumaljat, minkä lisäksi seremoniametsarit haastaa puoluejohdon laittamaan itsensä likoon. Mukana puolueen puheenjohtajan sijainen Iiris Suomela, puheenjohtaja Maria Ohisalo, varapuheenjohtajat Atte Harjanne ja Hanna Holopainen sekä puoluesihteeri Veli Liikanen.

16.15-17.00 Politiikan kuumat perunat. Jokainen osallistuja voi valita rinnakkaisista tilaisuuksista itseään kiinnostavan.

 • Tule ja kysy – aluevaali-info // puoluejohto
 • Pelastuuko maailma vihreällä kasvulla vai degrowthilla? // Tieteen ja teknologian Vihreät – VIITE ry // Viitteen varapuheenjohtaja Jussi-Pekka Teini ja Helsingin tieteen ja teknologian Vihreät ry:n puheenjohtaja Jonni Lehtiranta 
 • Aihe ilmoitetaan myöhemmin // Vihreät nuoret ja opiskelijat ry // puheenjohtaja Brigita Krasniqi ja hallituksen jäsen Paula Karhunen
 • Aihe ilmoitetaan myöhemmin// Vihreät naiset ry // puheenjohtaja, kansanedustaja Bella Forsgrén ja entinen puheenjohtaja Emma Kari

17.15-18.00 Politiikan kuumat perunat – 2. kierros

 • Vihreiden seuraava poliittinen ohjelma // Poliittisen ohjelman työryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Jenni Pitko
 • Tieliikenteen tulevaisuus, yksityisautoilu vai julkinen liikenne? // Tieteen ja teknologian Vihreät – Helsingin tieteen ja teknologian Vihreät ry:n puheenjohtaja Jonni Lehtiranta ja VIITE ry:n varapuheenjohtaja Jussi-Pekka Teini
 • Aihe ilmoitetaan myöhemmin // Vihreät nuoret ja opiskelijat ry // puheenjohtaja Brigita Krasniqi ja hallituksen jäsen Paula Karhunen
 • Aihe ilmoitetaan myöhemmin // Vihreät naiset ry // puheenjohtaja, kansanedustaja Bella Forsgrén ja entinen puheenjohtaja Emma Kari

19.00-22.00 Vegaaninen buffet-illallinen, jonka aikana klo 19.45 -20.15 Improvisaatioteatteri VSOP ravintolasalissa.

22.00-02.00 Festariklubilla musiikkia ja ohjelmaa, Pekka Haavisto soittaa DJ-keikan ja Powerpimppi esiintyy.

* Naisten sauna, miesten sauna ja tilaussauna ovat juhlijoiden käytössä klo 16.00-22.00. Saunasta pääsee uimaan kauniiseen Korpilampeen. 

Sunnuntai 

Hotellin aamupala (hotellimajoittujille) 

11.00-12.00 Retki lähiluontoon // Maaseutu- ja erävihreiden järjestämä

Paljonko?

Lipun hinta 72€. HUOM. Ilmoittautuminen ja lipunmyynti festivaaleille on päättynyt.

Lipun hintaan sisältyy alkumalja ja buffet-illallinen sekä ohjelmaa politiikasta viihteeseen.

Huom! Lipun hintaan ei sisälly majoitusta. Sen jokainen varaa ja maksaa erikseen suoraan Hotelli Korpilammelta. Ks. tarkemmin seuraava kohta. 

Majoittuminen

Varaa majoituksesi suoraan Hotelli Korpilammelta. Varaukset suoraan hotellin vastaanottoon: puh: 09–6138 411 tai myynti@korpilampi.fi.

Huom! Huonevarauksen voi perua kuluitta 3 vrk ennen tulopäivää. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, hotelli periii huoneen hinnan huoneen varaajalta. 

Turvallisuus

Juhlitaan turvallisesti! Koronapassit käytössä festareilla

Uudenmaan aluehallintoviranomaiset ovat antaneet uusia koronarajoituksia Uudellemaalle. Puoluefestereilla on käyttössä koronapassi koko tapahtuman ajan. Festareille saapuvien on hyvä valmistautua näyttämään koronapassinsa hotellille saapuessa, ja ilman sitä tilaisuuteen ei voi osallistua. Koronapassien eli EU:n koronatodistusten tarkastamisesta vastaa Hotelli Korpilammen henkilökunta.

Hotellissa ei ole viikonlopun aikana muita seurueita Vihreiden festariväen lisäksi. Yksittäisiä hotellivieraita on yöpymässä samaan aikaan festaredien kanssa. 

EU:n koronatodistus on henkilöillä, jotka

 • saanut 2 koronarokotusta
 • sairastanut koronan alle 6 kuukautta ennen
 • saanut negatiivisen tuloksen koronatestistä alle 3 vrk ennen tilaisuutta (huom. kotona tehtäviä pikatestejä ei huomioida)

Oman todistuksen voi ladata OmaKanta -palvelusta. Ohjeet todistuksen lataamiseksi omaan puhelimeen tai tulostamiseksi löytyy muun muassa täältä. Juhlitaan yhdessä turvallisesti! 

Hotelli Korpilammella on voimassa maskisuositus yleisissä tiloissa, ja henkilökunta käyttää maskeja tai palvelevat suojapleksin takaa. Puoluefestareiden osallistujat voivat käyttää maskia oman harkintansa mukaan. Suosittelemme varaamaan omia maskeja mukaan. 

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tämä tarkoittaa, että syrjintä ja häirintä ovat kaikissa muodoissaan on kiellettyjä. Jokainen saa olla vapaasti oma itsensä, eikä muita ei saa loukata omalla käytöksellään. Jokaiseen suhtaudutaan kunnioituksella. 

Tapahtumassa on läsnä häirintäyhdyshenkilöt.

Hotelli on esteetön. Yksi ramppi edellyttää pyörätuolilla liikkuvalle avustajaa ja se järjestetään tarvittaessa.

Ketkä järjestää?

Festareiden järjestelyistä vastaa Opintokeskus Visio ja Vihreät. 

Yhteyshenkilöt :

 • Opintokeskus Visiossa suunnittelija Maia Fandi: maia.fandi@opintokeskusvisio.fi (la-iltapäivän ohjelma + su-aamun retki)
 • Vihreiden puoluetoimistolla yhteisömanageri Adele Nurmela, adele.nurmela@vihreat.fi (iltaohjelma)

Peruutus?

Emme voi lunastaa takaisin jo ostettuja tapahtumalippuja. Jos et pääsekään tapahtumaan, voit kuitenkin lahjoittaa tai myydä lippusi vihreälle ystävälle. 

Muista perua tai vaihtaa myös majoituksesi varaustiedot suoraan Hotelli Korpilammelle.

Ilmoittautuminen

FESTIVAALIEN ILMOITTAUTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT

Jo ilmoittautuneilla on mahdollisuus varata vielä pe 26.11. klo 12 mennessä paikka festaribussiin la Helsingistä Hotelli Korpilammelle ja su Hotelli Korpilammelta takaisin Helsinkiin. Paikan festaribussiin voi varata alla olevalla lomakkeella.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa