Hyppää sisältöön
Laura Haltiala

Pölyttäjäkävely Meilahdessa, Helsinki

Tämä on mennyt tapahtuma

29.7.2023

Tapaamiset

29.7.2023, 13.00-15.30, Meilahden Arboretum ja viljelypalstat. Tapaaminen Arboretumin parkkipaikalla (Meilahdentien ja Johannerbergintien kulmauksessa). Meilahti/Helsinki.

Hinta

Ilmainen tapahtuma

Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot

Suunnittelija Kaisu Österinen, kaisu.osterinen@opintokeskusvisio.fi, puh. 044-7273243

Sisältö

Pölyttäjäkävelyllä tutustutaan palstojen monipuoliseen hyönteislajistoon. Pohditaan millainen merkitys lajeilla on koko ekosysteemin kannalta. Keskustellaan milloin on tarpeen ryhtyä torjuntatoimenpiteisiin ja mikä vaikutus niillä on pölyttäjiin. Onko olemassa pölyttäjien kannalta turvallisia torjuntakeinoja. Tutustutaan pölyttäjien kannalta suotuisin ympäristöihin ja istutuksiin.

Kouluttaja

Biologi Leena Luoto.

Ajankohta

Lauantaina 29.7.2023 klo 13–15.30.

Paikka

Meilahden Arboretum ja viljelypalstat. Tapaaminen Arboretumin parkkipaikalla (Meilahdentien ja Johannerbergintien kulmauksessa). Meilahti/Helsinki.

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautuminen

Ei ennakkoilmoittautumista. Jos retki peruutetaan, esim. aivan liian huonon sään takia, päivitetään tieto tälle sivulle retkipäivän aamulla.

Vision koulutuksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, mikä tarkoittaa, että kaikenlainen syrjintä, häirintä ja epäasiallinen käytös on kielletty. Voit tutustua Opintokeskus Vision turvallisemman tilan periaatteisiin tästä linkistä.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa