Visio rekrytoi: Tuntiopettaja, digitaaliset perustaidot

Avoin työpaikka

Osa-aikainen tuntiopettaja, digitaaliset perustaidot 3 ot/vko

Opintokeskus Visio hakee opettajaa lokakuussa käynnistyvään koulutukseen Vantaalle. Opetusta on 3 oppituntia viikossa seuraavasti:

Tiistaisin 15.9.–1.12.2019, klo 11-13.30 (Tikkurila)

Koulutus on suunnattu maahanmuuttajataustaisille naisille. Koulutus järjestetään yhteistyössä Nicehearts ry:n kanssa. Koulutussisältöinä digiperustaidot käytännönläheisesti: mm. tietokoneen käyttö (resurssien hallinta, tiedostojen tallentaminen ja jakaminen), sähköpostitilin luominen ja sähköpostin käyttö, sähköiset asiointipalvelut, tiedonhaku ja työnhaku (mm. työpaikkojen etsiminen netistä, sähköinen työnhaku ja verkkolomakkeiden täyttäminen). Koulutus toteutetaan selkeällä suomen kielellä, luokassa on mukana apuohjaaja. Valmista materiaali on käytössä opetuksen koostamiseen.

Odotamme hakijalta jonkin verran kokemusta digitaitojen kouluttamisesta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Kohderyhmän tuntemus ja valmius digiperustaitojen kouluttamiseen on kuitenkin ensisijaista. 

Palkkaus: Yksityisen opetusalan TES

Vapaamuotoiset hakemukset Visioon Merille (meri.tennila@opintokeskusvisio.fi), 044 7273243. Paikka täytetään sopivan henkilön/henkilöiden löytyessä. Ole yhteydessä!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa