Hyppää sisältöön

Vihreä koulutus

Vihreälle jäsenkentälle suunnattu koulutus on räätälöity antamaan perustaitoja, joilla osallistua poliittiseen päätöksentekoon ja tuoda mielipiteensä julki. Monipuolinen kurssitarjonta sisältää niin vihreän politiikan sisältöihin tutustumista kuin yhdistysbyrokratian koukeroitakin. Eri kohderyhmille suunnatut koulutuskokonaisuudet antavat avaimia vihreänä järjestötoimijana ja poliitikkona toimimiseen. Osa koulutuksesta järjestetään yhteistyössä Vihreän liiton kanssa.

Koulutusta on tarjolla yhdistystoimijoille, ehdokkaille, kunta- ja aluepäättäjille sekä Vihreästä aatteesta kiinnostuneille. Mukana on niin valtakunnallisia koulutuspäiviä, eri pituisia kursseja tai luentosarjoja. Vihreiden koulutusten painopisteet vaihtelevat vaalivuosittain.

Vision koulutuskalenterista näet ajankohtaiset tiedot tulevista koulutuksista.

Joitakin täydennyksiä tulossa myöhemmin, esim. syksyllä 2023 tulossa myös:

  • Vihreä talousakatemia
  • Kansanedustajien kanssa toteutettavia politiikan teemakursseja mm. metsäpolitiikkaan, globaaliin vastuuseen sekä kotouttamis- ja maahanmuuttopolitiikkaan liittyen.
  • Presidentivaaleihin ja Eurovaaleihin liittyviä koulutuksia Vihreille yhdistystoimijoille

Lisätietoja vihreästä koulutuksesta saa Vision suunnittelija Maia Fandilta, maia.fandi[at]opintokeskusvisio.fi, p. +358447273241.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa