Hyppää sisältöön

Tiina Elo: Kestävä ruokapolitiikka (2021)

Miksi tarvitsemme kestävän ruokamurroksen? Miten suomalaisen ruoantuotannon kestävä murros tehdään ja mikä on julkisten hankintojen ja yritysten rooli siinä? Kansanedustaja Tiina Elon kurssilla syvennytään ajankohtaisiin kestävän ruoantuotannon ja ruokailun kysymyksiin vierailijaluennoitsijoiden johdolla.


Tiina Elon avaussanat

Teea Kortetmäki: Mihin tarvitaan kestävää ja oikeudenmukaista ruokamurrosta?

Suojeluasiantuntija & tietokirjailija Mari Koistinen, WWF

Juha Helenius: Siirtyminen kiertotalouteen ja kestävään biotalouteen ruokajärjestelmässä

Tutkija, maa- ja metsätaloustieteiden tohtori Kaisa Karttunen, e2 Tutkimus

Jukka Kajan, Verso Food oy

Pasi Vainikka, Solar Foods

Jonna Törnsroos: Kuntien julkiset elintarvike- ja ruokapalveluhankinnat

Jarkko Lehtopelto: Havaintoja laadusta

Keittiöpäällikkö Jussi Kuuluvainen, ravintola Happy Farmer

Liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki, UniCafe

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa