Miksi tarvitsemme kestävän ruokamurroksen? Miten suomalaisen ruoantuotannon kestävä murros tehdään ja mikä on julkisten hankintojen ja yritysten rooli siinä? Kansanedustaja Tiina Elon kurssilla syvennytään ajankohtaisiin kestävän ruoantuotannon ja ruokailun kysymyksiin vierailijaluennoitsijoiden johdolla.
Tiina Elon avaussanat
Teea Kortetmäki: Mihin tarvitaan kestävää ja oikeudenmukaista ruokamurrosta?
Suojeluasiantuntija & tietokirjailija Mari Koistinen, WWF
Juha Helenius: Siirtyminen kiertotalouteen ja kestävään biotalouteen ruokajärjestelmässä
Tutkija, maa- ja metsätaloustieteiden tohtori Kaisa Karttunen, e2 Tutkimus
Jukka Kajan, Verso Food oy
Pasi Vainikka, Solar Foods
Jonna Törnsroos: Kuntien julkiset elintarvike- ja ruokapalveluhankinnat
Jarkko Lehtopelto: Havaintoja laadusta
Keittiöpäällikkö Jussi Kuuluvainen, ravintola Happy Farmer
Liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki, UniCafe
Seuraa meitä
Tilaa uutiskirjeemme
Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.
Käytämme verkkosivustollamme evästeitä verkkosivustomme kehittämiseen ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeiden avulla kerätyt tiedot ovat anonyymejä. Lue lisää evästeistämme.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.