Hyppää sisältöön

Visioverkko.fi -koulutusalusta on nyt avattu ja opiskelun voi aloittaa Reilun muutoksen verkkokurssilla!

Tiedotteet

Opintokeskus Visio on avannut uuden visioverkko.fi -nimisen kurssialustan. Alustalla julkaistaan Opintokeskus Vision tuottamia, täysin itsenäisesti opiskeltavia verkkokursseja, jonka lisäksi sitä voidaan käyttää hyödyksi myös Vision hybridikursseilla.

Visioverkko on rakennettu Learnwords-alustalle. Visioverkon käyttäminen vaatii ensimmäisellä kerralla kirjautumisen, mutta sen jälkeen pääsee helposti käsiksi jatkossakin alustalla julkaistaviin kursseihin.

Ensimmäisenä kurssina alustalla on nyt julkaistuna Reilun muutoksen verkkokurssi!

Ihmiskunta elää keskellä kestävyyskriisiä, jonka ratkaisemiseksi yhteiskuntaa pitää uudistaa nopeasti ja perusteellisesti. Meidän on kuitenkin varmistettava, että muutos toteutuu reilusti. Reilun muutoksen verkkokurssilla opit hahmottamaan reiluja polkuja kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Kurssilla käydään läpi reilun muutoksen lähtökohtia ja pureudutaan aiheeseen etenkin kolmen toimialan kannalta (energia, liikenne ja ruoka). Lisäksi kurssilla syvennytään reilun muutoksen yhteiskunnallisiin työkaluihin ja pohditaan sitä, miten itse kukin voi osallistua reilun muutoksen tekemiseen. 

Verkkokurssin selkärangan luovat Oras Tynkkysen laatimat tekstit. Lisäksi kurssille on haastateltu eri alojen asiantuntijoita, tuomaan esille eri näkökulmia reiluun muutokseen. Näiden lisäksi kurssi sisältää paljon lisämateriaaleja ja oppimistehtäviä. 

Reilun muutoksen verkkokurssi on suunnattu kaikille reilun muutoksen tematiikasta kiinnostuneille. Se on täysin verkkopohjainen ja itsenäiseen tahtiin opiskeltava opintokokonaisuus, jonka voi halutessaan suorittaa 2 op:n laajuisena. Verkkokurssi on osallistujille maksuton.

Tervetuloa tutustumaan Visioverkkoon!

Visioverkko löytyy osoitteesta http://visioverkko.fi

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa