Hyppää sisältöön

Hyvää joulua ja onnellista tulevaa vuotta!

Tiedotteet

Vuosi on loppusuoralla ja Vision väki on laskeutunut joulunviettoon. Toimisto on kiinni 21.12.2020–6.1.2021. Hengähdystauko on tosiaan paikallaan monenlaista sopeutumista, kehittämistä ja nopeaa reagointia vaatineen vuoden päätteeksi. Toisaalta odotamme jo innolla tulevaa vuotta, joka tuo mukanaan uusia, virkistäviä tuulia!


Visio muuttaa uusiin toimitiloihin. Joulutauon aikana muuttokoneisto käy kuumana ja aloitamme seuraavan vuoden uusissa tiloissa Oopperatalon kyljessä Sakkaroosi -nimellä tunnetussa talossa. Uusi osoite on Mannerheimintie 15b A, 00260 Helsinki

Joulun vapaina on hyvää aikaa suunnitella seuraavaa vuotta – katso siis juuri julkaistu kevään 2021 koulutuskalenterimme ja varaa paikkasi. Panostus verkkokoulutukseen jatkuu, minkä ehdoton etu on, että osallistua voi periaatteessa mistä tahansa. Avoin kurssitoimintamme jakautuu jälleen kolmen teeman alle: Luonto ja ympäristöKestävä tulevaisuus sekä Yhdistystoiminta ja vaikuttaminen. Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu mukaan täältä.

KIITOS kaikille yhteistyökumppaneille tästä vuodesta!
Perinteiseen tapaan lahjoitamme joulukorttirahat hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna Instagram -joulukalenterimme äänestyksessä voitti Luonnonperintösäätiö, joten lahjoitamme 120 euroa ikimetsien suojeluun. Tällä summalla saamme suojeltua noin 2,5 aaria ikimetsää, jolla paitsi vaalimme arvokasta elonkirjoa, myös turvaamme n. 90kg vuotuisen hiilinielun.

Tunnelmallista joulunaikaa toivottaen,
Visiolaiset

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa