Hyppää sisältöön

Parempaa järjestövaikuttamista -podcast pyörähti käyntiin!

Tiedotteet

Miten järjestöt voivat saada paremmin äänensä kuuluviin 2020-luvun Suomessa? Opintokeskus Vision Parempaa järjestövaikuttamista! -podcast vie kuulijansa matkalle järjestöjen vaikuttamistyön laajalle kentälle.

www.opintokeskusvisio.fi/podcast

Mikä on kansalaisjärjestöjen rooli vaikuttamistyön kentällä? Mitä lainalaisuuksia on poliittiseen päätöksentekoon vaikuttamisessa? Miten perinteinen media ja some voidaan valjastaa vaikuttamistyön palvelukseen? Miten järjestöt voivat vaikuttaa yhä enemmän ilmastonmuutoksen torjuntaan tai työskennellä moninaisemman yhteiskunnan eteen? Ja entäs nuoret – millainen järjestötoiminta puhuttelee heitä?

Muun muassa näihin teemoihin tullaan perehtymään Opintokeskus Vision Parempaa järjestövaikuttamista -podcastissa. Mikrofonin äärelle, aiheesta keskustelemaan on kutsuttu Suomen parhaita vaikuttamistyön asiantuntijoita ja kovia tekijöitä kentältä.

Parempaa järjestövaikuttamista -podcastin julkaisu alkaa 27.1.2020. Jaksojen sisältöihin ja puhujavieraisiin voi tutustua jo verkkosivuilla.

Pysy kuulolla ja vinkkaa myös kaverille! www.opintokeskusvisio.fi/podcast

Parempaa järjestövaikuttamista -podcastin tuotekuva.
Parempaa järjestövaikuttamista -podcast kuunneltavissa 27.1.2020 alkaen osoitteessa www.opintokeskusvisio.fi/podcast

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa