Hyppää sisältöön

Vision vuosi 2020 on käynnistynyt

Tiedotteet

Vision toimisto on avautunut jälleen joululoman jäljiltä ja toiminta on lähtenyt rytinällä käyntiin.

Alkuvuoden ajankohtaisimpia asioita ovat parin viikon päästä koittavat Educa -messut, jossa Visiolla on oma tiski Kansalaisvakuttamisen torilla. Tervetuloa vierailemaan tiskillämme ja esimerkiksi osallistumaan kilpailuun, jossa on tiedossa huikeat palkinnot!


Vihreät toimijat lienevät kiinnostuneita heti helmikuun alussa koittavasta Puheenjohtajapäivästä. Katso Tampereella järjestettävän vuotuisen tapahtuman kiinnostava ohjelma ja ilmoittaudu mukaan täällä.


Koulutuskalenteri on julkaistu loppuvuodesta ja ilmoittautuminen on nyt ajankohtaista. Kevään koulutuksia voi selata ja mukaan ilmoittatua täällä.

Kestävä tulevaisuus -ikoni.

Tänä keväänä toimintaamme ohjaa yksi uusi teema, Kestävä tulevaisuus. Sen puitteissa on tiedossa esimerksi Kehitysyhteistyön ABC -koulutus Hämeenlinnassa sekä ilmainen tilaisuus Helsingissä, jossa saa vinkkejä ja inspiraatiota kestävämpään matkailuun.

Liikkumisen teemoista voit lukea myös uusimmasta – ja tässä muodossa viimeisestä – Vihreästä tuumasta.


Tänä vuonna on tiedossa jälleen uusia, jännittäviä ja mielenkiintoisia avauksia, koulutuksia, tapahtumia ja sisältöjä! Ajankohtaisimmat tiedot Vision toiminnasta saat seuraamalla somekanavia – Facebookia ja Instagramia.

Lempeää vuoden alkua ja iloista 20-lukua kaikille Vision yhteistyökumppaneille ja muille lukijoille! 🌱

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa