Hyppää sisältöön

Vision kumppanijärjestöjen käyttöön on avattu uusi materiaalisivusto!

Tiedotteet

Visio on avannut uuden materiaalisivuston, johon on koottu vinkkejä verkosta löytyvistä opetusmateriaaleista, etenkin suomen kielen opetuksen tueksi. Sivustolle kerätyt linkit ja vinkit on laadittu lähtökohtaisesti Vision kumppanijärjestöjen toteuttaman koulutustoiminnan tueksi, mutta se on avoin kaikille muillekin aiheesta kiinnostuneille.

Sivustoa päivitetään ja kehitetään jatkuvasti. Toistaiseksi aineisto kattaa muiden toimijoiden tuottamia materiaaleja pääsääntöisesti suomen kielen opetukseen, mukana tietysti myös Vision oma Kielipuu-materiaali. Vuoden 2020 aina sivustolle on tulossa uutta Vision omaa tuotantoa, mm:

  • materiaalia osa-aikaiseen teemapohjaiseen lukutaitokoulutukseen
  • materiaalia järjestöpohjaiseen digikoulutukseen
  • työkaluja maahanmuuttaneiden kulttuuriympäristökasvatukseen

Materiaalipankki löytyy osoitteesta: https://sites.google.com/opintokeskusvisio.fi/materiaalit/

Lisätietoja ja materiaalivinkit:

Suunnittelija Meri Tennilä, 044 727 3243

Materiaali -sivun kuvankaappaus.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa