Hyppää sisältöön

Syksyn 2018 koulutuskalenteri on julkaistu

Tiedotteet

Opintokeskus Vision syksyn 2018 koulutuskalenteri tarjoaa taas oivan valikoiman käytännönläheisiä koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan osaajille sekä ympäristöteemoista kiinnostuneille.

Yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan koulutustarjonta käynnistyy Yhdistyksen tietosuoja ja pilvipalvelut -verkkoluennolla 23.8.2018. Verkkoluennolle on ilmainen pääsy! Mainittava on myös vanhat syysklassikot; Yhdistystalouden peruskurssi ja Yhdistys työnantaja -kurssit Helsingissä. Huom. Aikaisemmasta poiketen, kurssit on tänä syksynä julkaistu erillään, mutta suosittelemme niille molemmille osallistumista, jos haluat saada yhdistystalouden kunnolla haltuun.

Kursseja Helsingin lisäksi, myös Turussa, Joensuussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Onko yhdistyksellänne koulutustarvetta, jota ei löydy tästä kalenterista? Käykää täyttämässä Vision tilauskoulutuskysely ja suunnitellaan teille tai paikkakunnallenne oma kurssi!

Lisätietoja Vision koulutuksista ja ilmoittautumiset www.opintokeskusvisio.fi/koulutus

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.

Tilaa